Kotkan-Haminan seutua markkinoidaan yhdessä Maikkarilla 4.2. starttaavan Aallonmurtajan kanssa

Kotimainen rikossarja Aallonmurtaja kytkeytyy vahvasti Kotkan-Haminan seutuun. Sen tapahtumat sijoittuvat Kotkaan, ja sarjassa näkyy selvästi tunnistettavia paikkoja Kotkansaarelta. Yhden päähenkilön kotitalo on Aittakorvesta. 

Myös sarjan käsikirjoitusta on tehty Kotkan Sunilan Kantolassa tutustumalla paikallisiin rikostarinoihin.
-Kotka on aina ollut kansainvälinen kauttakulkusatama, jonka kautta ovat Suomeen rantautuneet uusimmat trendit, musiikkityylit ja myös ne ikävämmät asiat kuten huumeet, arvioi Cursorilla Kaakon elokuvakomissiotoimintaa luotsaava Sami Ristiniemi.

Sarjan kuvaukset Kotkassa on mahdollistanut Kotkan kaupungin ja Kaakon elokuvakomission tuki. Kotkan lisäksi sarjaa on kuvattu pääkaupunkiseudulla.

Superviikonloppu Kotkan saaristossa

Sarjan käynnistyminen MTV3-kanavalla halutaan hyödyntää myös Kotkan-Haminan seudun markkinoinnissa. 
- Viemme viestiä, että Kotkan-Haminan seutu upeine kohteineen on moottoritietä pitkin vain runsaan tunnin päässä pääkaupunkiseudusta, kertoo Cursorin viestintäjohtaja Hanna Nieminen. 
- Alle 70 merimailia Helsingistä itään löytyy yli 1900 kilometriä rantaviivaa ja seudun saaristokohteet, kuten Pyhtään Kaunissaari, Haminan Tammio sekä Kotkan Varissaari ja Kukouri sekä Haminan Ulko-Tammio linnoituksineen. Ja monia voi kiinnostaa vuosisadan suljettuina sotilasalueina olleiden linnakesaarien Rankin ja Kirkonmaan avautuminen kävijöille.

Cursorin, Kotkan Saaret Oy:n ja Ravintola Vaakun järjestämässä kilpailussa on palkintona yö 10 hengen seurueelle Ollinkarit-saaressa Kotkan saaristossa, vauhdikas kuljetus rib-veneellä ja illallinen Varissaaren linnoitusten keskellä ravintola Vaakussa. 

Kilpailua ja Kotkan-Haminan seutua markkinoidaan 4.2. alkaen Aallonmurtaja-sarjan yhteydessä MTV3-kanavalla, MTV.fi-verkkosivustolla ja Katsomo.fi-palvelussa. Kilpailu avautuu 4.2.2018 osoitteessa www.mtv.fi/aallonmurtaja 

Tietoa kohteista:
 

Ravintola Vaakku

Kotkan keskustan edustalla sijaitseva Varissaari on historiallinen linnoitussaari, jossa sijaitsee huipputason ravintola. Saari on myös suosittu retkikohde ja virkistysalue. Saarella sijaitsee Ruotsinsalmen merilinnoitukseen kuuluva Fort Elisabeth.

Ollinkarit
Ollinkarit on Kotkan saaristossa sijaitseva luonnoskaunis saari, jossa Kotkan Saaret Oy tarjoaa kokous- ja kalastuspalveluita erikokoisille ryhmille.

Lisätietoja: markkinointipäällikkö Elina Saarela, Cursor Oy, p. 040 190 2543, elina.saarela@cursor.fi 
 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019