Kotkan-Haminan seutu GoExpo-messuilla

Bunkkerimuseon Tuntemattoman polku

 

Kotkan-Haminan seutu on edustettuna tulevana viikonloppuna 15.-17.3. Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä GoExpo-messuilla. Kotkan-Haminan seudulle halutaan houkutella erityisesti retkeilystä kiinnostuneita matkailijoita pääkaupunkiseudulta. Edellisen kerran seutu oli mukana GoExpo-messuilla vuonna 2016. 

"Päätimme lähteä tänä vuonna mukaan GoExpo-messuille, sillä aiempina kertoina olemme tavoittaneet siellä hyvin retkeilijöitä ja muita eri lajien harrastajia, joille seudullamme on tarjota mielenkiintoisia aktiviteetteja. Esimerkiksi pyöräilyreitteihin on panostettu viime vuosien aikana, sillä pyörämatkailun suosio on selkeästi kasvussa", toteaa matkailupäällikkö Sanna Nikki.

Osastolla 6h48 esitellään seudun retkeily- ja aktiviteettimahdollisuuksia kuten viime vuonna avattua Salpapolun maisemissa kulkevaa Tuntemattoman polkua. Seudun yrityksistä mukana on Sirius Sport Resort. Osastolla vierailevat pääsevät pyöräyttämään onnenpyörää, jossa voi voittaa esimerkiksi pääsylippuja seudun käyntikohteisiin.

Kotkan-Haminan seutu on ollut tänä vuonna esillä myös muun muassa Moottoripyörä- ja Vene 19 Båt -messuilla.

Lisätietoja: Tiia-Mari Eilola, tiia-mari.eilola@cursor.fi 040 190 2528.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019