Kotkan-Haminan seutu Alihankintamessuille

Cursorin myyntitiimi Ilkka, Tiina, Harri ja Jarkko

 

Cursor Oy on mukana kansainvälisillä teollisuuden Alihankintamessuilla 24-26.9.2019 Tampereella. Mukana ovat HNR-Konepaja Oy, Juhani Haavisto Oy, Karhulan Valimo Oy, Kotkan Levytyö Oy, Suptek Oy, Jalotakka Oy, Valoremontti Oy sekä Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä (EKAMI).

Alihankintamessut ovat alan tärkein vuosittainen messutapahtuma Suomessa. Tänä vuonna messujen teemana on kestävä kehitys ja Suomen puhdas teollisuus, joka luo kilpailukykyä ja sijoittujia. Teollisuusliittojen selvityksen mukaan suomalainen teollisuus on yksi maailman puhtaimmista ja on ympäristöteko valmistaa Suomessa. Ekologisen tuotannon lisäksi Suomi voi tulevaisuudessa olla myös edelläkävijä kestävän valmistuksen innovaatioissa ja vientimaana. Myös sijoittajat ovat entistä kiinnostuneempia investoimaan vastuullisiin yrityksiin ja viime vuosina sijoitukset Suomeen ovat kasvaneet.

Alihankinta 2019 -messut ja AlihankintaHEAT järjestetään 24.–26.9.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Kestävä valmistus -teeman lisäksi ajankohtaisia aiheita ovat talousnäkymät, kansainvälistyminen ja tulevaisuuden teollisuus sekä digitalisaatio, uudet innovaatiot ja tuottavuus.

 - Tervetuloa osastollemme C 549 tutustumaan mukana oleviin yrityksiin ja oppilaitokseen sekä kuulemaan Kotka-Hamina alueen teollisuuden kehittymisestä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista, Cursorin myyntitiimi eli Ilkka Hasanen (kuvassa vas.), Tiina Liikka, Harri Eela ja Jarkko Harjula toivottavat.

(Kuva Mervi Liimatainen)

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019