Kotkan-Haminan seudun yritykset herättivät nuorten osaajien kiinnostuksen

Rekryrakkaus käytävägalleria Sanomatalossa 2017

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor, Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT) ja Saimaan ammattikorkeakoulu järjestävät yhteistyössä tilaisuuden 11. huhtikuuta, jossa opiskelijoille, alumneille ja muille koulutetuille osaajille esitellään eri alojen työmahdollisuuksia. 

Tilaisuus järjestetään Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksen pääaulassa.

”Tapahtuman saama kiinnostus on täydellisesti yllättänyt meidät. Suurimmalla osalla suomalaisista opiskelijoistamme on jo työpaikat hankittuna tässä vaiheessa kevättä. Siitä huolimatta tapahtumaan on tulossa lähes 100 töitä etsivää uutta kykyämme”, iloitsee LUT:in urapalveluista vastaava Elina Hannikainen-Himanen.

”Hienoa, että Kotkan-Haminan seudun yritykset ovat kiinnostuneita opiskelijoistamme. Saamme paikalle hienon kattauksen kymenlaaksolaisia yrityksiä, joilla on konkreettisia rekrytointitarpeita. Erityisen innoissani olen siitä, että osallistuvat yritykset ovat ennakkoluulottomasti tarttuneet mahdollisuuteen rekrytoida myös LUT:ista ja Saimaan ammattikorkeakoulusta valmistuvia kansainvälisiä osaajia”, toteaa Hannikainen-Himanen.

Kotkan-Haminan seudun yritykset hakevat osaajia vakituisiin työsuhteisiin ja harjoittelupaikkoihin. Monille opiskelijoille on tarjolla myös lopputöiden aiheita. Mukana ovat mm. Andritz, Sitowise, Zsar Outlet Village, Etteplan, Sulzer ja Adecco.

”Yritysesittelyt pidetään englanniksi, jotta tavoitamme sekä suomalaiset että kansainväliset osaajat. Mukanamme on LUT:ista valmistuneita diplomi-insinöörejä, jotka voivat kertoa omakohtaista tietoa seudusta ja täältä löytyvistä urapoluista”, kertoo Cursor Oy:n yhteyspäällikkö Toomas Lybeck.

Tilaisuus on osa Cursorin toteuttamaa Osaajien ja yritysten kohtaamiset -työtä. Sen tavoitteena on löytää työvoimaa niin Kotkan-Haminan seudulta kuin sen ulkopuolelta, mm. opiskelija- ja paluumuuttajayhteisöistä sekä maahanmuuttajien parista.

RekryPoint-tapahtuma Lappeenrannan teknillisen yliopiston Skinnarilan kampuksen pääaulassa ke 11.4. klo 13-15

Linkki tilaisuuden Facebook-ilmoitukseen: 
https://www.facebook.com/events/1229108020525778/  

Lisätietoja:

Yhteyspäällikkö Toomas Lybeck, Cursor Oy

p. 040 190 2571, toomas.lybeck@cursor.fi

Työnantaja Kotkan-Haminan seudulla, oletko kiinnostunut lähtemään mukaan vastaaviin tapahtumiin tai työpaikkojen yhteismarkkinointiin?

Ota yhteyttä Toomakseen!

Kuva viime lokakuussa Sanomatalossa järjestetyn Rekryrakkaus - Rakastu Kotkan-Haminan seutuun -tapahtuman käytävägallerianäyttelystä.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019