Kotkan -Haminan seudun uudet joukkoliikenteen aikataulusivustot ilmestyneet

kotkan aikataulusivusto

Kotkan seudun bussiliikenne ”juhlistaa” itsenäisyyspäivää julkistamalla aivan uudet aikataulusivustot. Sivuja on valmistettu yli vuoden verran ja ensimmäisenä tiedotteena on sopivasti juuri itsenäisyyspäivän linja-autoliikenne Etelä-Kymenlaaksossa.

Tarve uusille sivustoille on ollut jo pitkään. Edelliset ovat yli 10 vuotta vanhoja ja ne ovat toimineet mobiililaitteilla huonosti. Älypuhelimien ja tablettien yleistymisen myötä on myös bussiaikatauluja haettu yhä enemmän aivan muilla välineillä kuin perinteisillä tietokoneilla. Kotkan Meripäivillä otettiin käyttäjistä ensimmäinen laaja otanta ja yli 65% kaikista aikataulun etsijöistä käytti mobiililaitteita. Sattumanvarainen kokeilu aamulla 27.11. antoi mobiililaitteiden tulokseksi jopa 92%.

”Nyt ilmestyvät aikataulusivut ovat iso askel uuden tekniikan suuntaan” sanoo Kotkan kuljetuspäällikkö Simo Virtanen.

”Meillä on linkit myös erilaisiin hakupalveluihin, jotka ovat kehittyneet paljon viime aikoina. Tarve hakea perinteisiä aikatauluja netistä ei kuitenkaan ole kadonnut, joten molemmat asiat ovat selkeästi esillä” jatkaa Virtanen.

Sivuilla on aikataulut entiseen tapaan Kotkasta, Haminasta ja Pyhtäältä sekä myös Miehikkälä-Virolahti alueelta. Karttojen määrää on lisätty, samoin kuin niiden tulostettavuutta.

Myös kaukoliikenne Kotkasta ja Haminasta, lipputuotteet, hakukoneet ja myös eri alueiden palvelulinjojen liikenne löytyy sivuilta.

Sivujen ulkoasun on suunnitellut kotkalainen Nadja Kuukka mainostoimisto Henrietasta ja julkistaminen/käyttöönotto tapahtuu keskiviikkona 29.11.2017. Tämä ei vaadi käyttäjiltä mitään toimenpiteitä, vaan vanhat nettisivut siirtyvät automaattisesti uusiin.

Sivusto löytyy: www.kotkanaikataulut.fi

"Sivujen uudistus tukee hyvin myös seudun liikennepalveluiden digitaalisaatiota; mm. sivuilta löytyvä uusi reittiopas on todella kätevä ja iso kehitysaskel seudun joukkoliikenteen helppoon käyttöön" kommentoi seudun liikennejärjestelmätyöryhmässä mukana oleva kiertotalouden ja kestävän kehityksen asiantuntija Esa Partanen Cursor Oy:stä. Reittiopas löytyy kotka.digitransit.fi

 

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018