Kotkan-Haminan seudun työpaikkakehitys kääntyi nousuun

Peukaloita taivasta kohden

 

Kotkan-Haminan seudun työpaikkakehitys on usean vuoden laskun jälkeen kääntynyt nousuun. Vuonna 2017 työpaikkoja seudulla oli 30 693 eli 651 enemmän kuin edellisenä vuonna.  Kasvua on ollut erityisesti Kotkassa, mutta myös Pyhtäällä. 

-Tämä trendimuutos on merkittävä ja toimii selkeänä osoituksena siitä, että seutu kehittyy positiiviseen suuntaan. Myös seudulla toimivien yritysten kehitys sekä tänne suuntautuvat investoinnit osoittavat, että seutuun luotetaan ja että kuljemme kohta valoisaa tulevaisuutta, kertoo Cursorin toimitusjohtaja David Lindström.

Rakennemuutoksen myötä Kotkan-Haminan seudun työpaikkamäärässä oli selkeä notkahdus vuonna 2009.  Seuraavana vuonna määrä vielä nousi, mutta vuodesta 2011 alkaen suunta on ollut laskeva vuoteen 2017 asti. Työpaikkamäärät käyvät ilmi Tilastokeskuksen julkaisemista tiedoista.

(Kuva Shutterstock William Perugini)

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019