Kotkan-Haminan seudun metallialan ja teollisuuden palveluihin erikoistuneet yritykset ja Cursor ovat yhdessä näkyvästi mukana Alihankinta 2018 -messuilla Tampereella

Metallia hiomassa, Kuva: Pixabay

 

Osastolla ovat yhdessä Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:n kanssa mukana seuraavat metallialan alihankintaan, tilaustöihin ja teollisuuden palveluihin erikoistuneet yritykset:

HNR-Konepaja Oy 
Juhani Haavisto Oy
Karhulan Valimo Oy 
Kotkan Levytyö Oy
Suptek Oy  
Valoremontti Oy
Jalotakka Oy

C-hallissa sijaitsevalla yhteisosastolla C549 tuodaan näkyvästi esille seudun vahvaa metallialan ja teollisten palvelujen osaamista ja kartoitetaan alan uusia kasvun ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä tarjotaan tietoa Kotkan-Haminan seudusta.

Yhteisosallistuminen on myös osa Digitaalinen tuotannon uudistaminen -hanketta, jonka tarkoituksena on teknologiateollisuusyritysten tuotannon joustavuuden ja tehokkuuden lisääminen digitalisaation tuomien mahdollisuuksien avulla. Hanke rakentaa palveluketjuja sekä kiihdyttää yritysten sujuvaa siirtymistä digitaaliseen tuotantoon. Hankkeen keskeinen hyöty yrityksille on konkreettisesti vahvennettu käsitys digitalisaation mahdollisuuksista oman yrityksen tuottavuuden parantamisessa.

Cursorin koordinoima BusinessMooring työ keskittyy seudulliseen yhteistyöhön. Haemme sataman vahvuuksilla seudulle sijoittuvia merkittäviä teollisia toimijoita kasvavilta toimialoilta, joilla on synergiaetuja satamassa toimimiseksi ja jotka rakentuvat seudun vahvuuksiin. HaminaKotkan Satama on Suomen suurin yleissatama, jonka logistinen ja teollinen ympäristö tarjoaa yhdessä koko seudun yritysten kanssa erinomaisia mahdollisuuksia sijoittua ja laajentaa liiketoimintaa.

Messut ovat avoinna tiistaina 25.9. ja keskiviikkona 26.9. kello 9.00–17.00 sekä torstaina 27.9. kello 9.00–16.00. Tapahtuman internetsivut ja kävijärekisteröityminen osoitteessa www.alihankinta.fi.

Kansainväliset Alihankintamessut keräävät yli 1000 näytteilleasettajaa ja vuosittain messuihin tutustuu n. 20 000 teollisuuden päättäjää ja asiantuntijaa. Tapahtuman 30-juhlavuoden pääteemana on tänä vuonna tuottavuus ja sen kehittäminen.
Päähankkijoiden menestys on enenevässä määrin kiinni osaavista alihankkijoista, jotka sitoutuvat tuotteen kehittämiseen.

Lisätietoja:    
Projektipäällikkö Hannes Kokkonen, Cursor Oy    
puh. 040 190 2576, hannes.kokkonen@cursor.fi 

Sales Executive Harri Eela, Cursor Oy
puh. 040 190 2508, harri.eela@cursor.fi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019