Kotka 2025: elinvoimainen kestävän kehityksen mallikaupunki. Mission Impossible?

23.08.2018 13:00
Merikeskus Vellamo, Kotka, Tornatorintie 99
48100 Kotka
Finland

Miten yritykset ja kaupunki voivat yhdessä luoda Kotkan alueelle vihreää kasvua? Kutsumme sinut ratkomaan mahdottomilta tuntuvia haasteita ja luomaan uusia, innovatiivisia ratkaisuja, jotka luovat kestävää ja elinvoimaista tulevaisuutta Kotkaan.

Kotkan kaupunki etenee rivakasti kohti hiilineutraaliutta. Kantasatamaan nousee uusi kaupunginosa, jossa kaupungin, korkeakoulun, yritysten, elinkeinokehittämisen ja asukkaiden yhteistyö kukoistaa. Sinne rakentuu mm. tapahtumakeskus ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin uusi kampus. Tavoitteena on näyttää esimerkkiä kestävissä ja vähähiilisissä ratkaisuissa.

Osallistu ja vaikuta
Etsitään yhdessä ratkaisuja, joilla Kotkasta kehittyy elinvoimainen ja hiilineutraali kestävän kehityksen mallikaupunki, joka on sekä yrityksille että ihmisille hyvä paikka toimia ja asua. Tule mukaan ideoimaan miten sinun yrityksesi voi olla mukana rakentamassa tulevaisuuden Kotkaa!

Katso tarkempi ohjelma Motivan sivulta:
https://www.motiva.fi/ajankohtaista/tapahtumat/kotka_2025_elinvoimainen_kestavan_kehityksen_mallikaupunki._mission_impossible.879.html

Kotisivuille
Järjestäjä
Kotkan kaupunki, Motiva Oy, Cursor Oy, XAMK
0401902565
Tapahtumapaikka: 
Merikeskus Vellamo, Kotka

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018