Kokkokallionkatu 4, Hamina

Vuokrattavana osoitteessa Kokkokallionkatu 4, Hamina liitteen mukainen erillinen noin 100  rakennus, joka soveltuu esimerkiksi päiväkodiksi tai vaikka toimistoksi. Ollut viimeksi englanninkielisen leikkikoulun käytössä. 

Rakennuksen ympärillä on aidattu piha sekä erillinen varasto. 

Vuokra on 700 €/kk + alv ja se sisältää veden, jätehuollon sekä 10M laajakaista yhteyden. Sähkö ei kuulu vuokraan (kohteessa on sähkölämmitys).

Kauppatapa: 
Vuokraus
Pinta-ala: 
100 m²
Hinta: 
Vuokra 700 €/kk + alv
Tilatyyppi: 
Toimistotila
Liiketila
Kohteen osoite: 
Kokkokallionkatu 4, 49400 Hamina
Yhteystiedot: 
Kati Kolari
Hamina-Asunnot Oy
050 463 4664

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019