Kiinteistöt

Cursor Oy on kiinteistötoiminnassaan työympäristöjen mahdollistaja - ei pelkkä seinien vuokraaja! Tarjoamme seudulla toimiville ja seudulle sijoittuville yrityksille tarkoituksenmukaisten toimitilojen muodossa heidän liiketoimintaansa lisäarvoa tuovia kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Tarkoituksena ei ole pitkällä tähtäimellä toimia tiettyjen samojen kiinteistöjen omistajana vaan kiinteistötoiminnalla luoda uutta liiketoimintaa seudulle. 

Omistamme tiloja sekä rakennamme/hankimme uusia toimitiloja

  • seudulla toimiville yrityksille
  • seudulle sijoittuville yrityksille 
  • osana seudun kehittämistä (mahdollistamme esim. uuden toimialan tai klusterin syntymisen)

Kiinteistöissä on vuokrattavia toimisto- ja tuotantotiloja. Katso vapaat tilat

Eagle-talo

Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Sijainti kartalla
Eaglen aulapalvelu: puh. 040 190 2582, eagle.aula@cursor.fi 

Toimistotalokokonaisuus Eagle E18-tien varrella Kotkan Karhulassa koostuu kolmesta erillisestä kiinteistöyhtiöstä, joista vanhempi osa eli Kiinteistö Oy Eagle valmistui vuonna 1989. Vuonna 2001 rakennus laajeni, kun Cursorin omistama Kiinteistö Oy Twin Eagle valmistui.

Datariina

Datariina, Heikinkatu 7, 48100 KOTKA
Sijainti kartalla
Datariinan aulapalvelu: puh. 040 190 2581, aulapalvelu@datariina.fi
www.datariina.fi

Datariina Katariinan kaupunginosassa, Kotkan keskustan tuntumassa, tarjoaa toimivia tiloja yrityksille ja erinomaiset puitteet kokouksille, tapahtumille ja juhlille. Jo lukuisat yritykset ovat ottaneet kasvuvauhtia yritysten modernista ja viihtyisästä toimintatalosta. Tervetuloa menestymään täyden kympin Datariinaan!

Datariina valmistui vuonna 2004 Kotkan keskustan välittömään läheisyyteen. Datariinassa toimii tällä hetkellä yli 20 yritystä, toimialoinaan mm. teknologia, logistiikka, konsultointi, terveys ja pelisuunnittelu. Laajennusosaan valmistui syksyllä 2008 uusia tiloja noin 2 600 neliötä, joista noin 1 600 neliötä on toimistotiloja. Laajennusosaan tuli lisäksi uusia kokoustiloja sekä saunatilat. 

Datarinassa on toimistotilojen lisäksi vuokrattavia kokous- ja koulutustiloja. Kokoustiloja voi vuokrata Datariinan aulapalvelun kautta. Datariinassa toimii myös Ravintola Data, jossa voit käydä arkisin syömässä maukkaita lounaita tai tilata tarjoiluja erilaisiin Datariinan ulkopuolisiinkin tilaisuuksiin.

 

Kiinnostuitko kiinteistöistä tai vapaista toimitiloista, ota yhteyttä!

Kiinteistöpäällikkö Kati Kolari, Cursor Oy
puh. 040 190 2504, kati.kolari@cursor.fi

Kiinteistöassistentti Annemari Rantala, Cursor Oy 
puh. 040 190 2552, annemari.rantala@cursor.fi 

Katso vapaat toimi- ja tuotantotilat sekä tontit

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019