Kevään etätyötilakokeilu HubDatariina toiminut hyvin – tervetuloa tutustumaan 28.5.

HubDatariina etätyötila

Kotkan keskustan Datariinan toisessa kerroksessa on ollut keväällä yhteisöllinen etätyötila HubDatariina. Etätyötilakokeilu aloitti maaliskuun alkupuolella ja tilaa on käyttänyt kevään aikana yhteensä noin 30 työntekijää. Käyttäjät ovat olleet niin seudulla asuvia muualle pendelöiviä, yhteisöllisyyttä kaipaavia yksinyrittäjiä kuin hetken työtilaa kaipaavia palavereissa kävijöitä tai seudulla vierailijoita.

Etätyötila on koettu viihtyisänä ja monipuolisena, josta on saanut lainaansa tarvittavia työvälineitä mm. isot näytöt sekä näppäimistöt. Tarjolla on ollut myös mm. ergonomiaa edistämään sähköpöytä ja testissä oleva aktivointilauta. Tuoreimpana uudistuksena on saatu Datariinaan myös pari yhteiskäytössä olevaa polkupyörää.

 

Kevään kokeilun loppuun HubDatariinan kevättapahtuma 28.5.2018

HubDatariina järjestää kevään kokeilujakson loppuun kaikille avoimen kevättapahtuman maanantaina 28.5.2018 klo 15–17. Tilaisuudessa kuullaan kevään kokeilun yhteenvetoa, keskustellaan etätyöstä ja verkostoidutaan kahvitarjoilun ja pienen purtavan ääressä. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita ja tilaisuuteen voi tulla oman aikataulunsa mukaan. Lue lisää

 

Syksyn jatkumo

HubDatariinan etätyötilakokeilu jatkuu taas syyspuolella 2018 hieman uudistuneena. Kesän aikana puolestaan pystyy hyödyntämään hyvin mm. Datariinan aulan avoimia työpisteitä.

HubDatariinan etätyötila (Heikinkatu 7, Kotka) on avoinna aina torstaihin 31.5. asti, arkisin klo 9–16.  Vielä on siis hyvin aikaa tutustua ja työskennellä HubDatariinassa.

 

Lisätietoja:

HubDatariinan etätyötila; www.facebook.com/hubdatariina, p. 040 358 2997, hubdatariina@cursor.fi

Esa Partanen, asiantuntija, Cursor Oy, p. 040 190 2565

Datariina: www.datariina.fi

 

HubDatariina -etätyötilakokeilu on osa Cursor Oy:n toteuttamaa Kotka-Hamina – Kamppi – hubconnection-hanketta, jossa kokeillaan joustavaa työntekoa sekä kestävää yhteyttä pääkaupunkiseutuun tukevia asioita. Hanketta tukee Kymenlaakson Liitto

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019