Kerro mielipiteesi junaliikenteestä!

Kuva junakysely

 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK selvittää Kotka-Kouvola -junaliikenteen parantamista. Tavoitteena on sellainen juna-aikataulu, että mahdollisimman moni voisi käyttää junaa matkustaessaan kaupunkien välillä. Selvitys valmistuu huhtikuussa 2019.

Sinäkin voit vaikuttaa, vaikka et tällä hetkellä olisi junan käyttäjä! Vastaaminen kestää 4-12 minuuttia ja halutessasi voit osallistua arvontaan. Kyselyyn pääset vastaamaan TÄSTÄ LINKISTÄ. Kysely on avoinna 31.12. asti.

Vaikuta Karhulan keskustan osayleiskaavaan
Kotkan kaupunki on tekemässä Karhulan keskustaan osayleiskaavaa. Myös siihen on mahdollisuus vaikuttaa 19.12. asti.
Klikkaa: kysely.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019