Kätevä juna-taksi -palvelu helpotti työpaikan valintaa

Juulia Kolehmainen Andritz juna-taksi

Kotkan ANDRITZilla tammikuussa 2019 prosessisuunnittelija aloittanut kouvolalainen Juulia Kolehmainen käyttää suoraan työpaikalle tuovaa juna-taksi -palvelua useana päivänä viikossa.

- Kuulin palvelusta ensi kertaa jo työhaastattelussa, Kolehmainen kertoo. - Tämä tieto sujuvasta matka-yhteydestä madalsi selvästi kynnystä miettiä säännöllistä kulkemista Kouvolasta tänne Karhulan Eagle-talolle, hän jatkaa. 

- Iso tie on ikävä ajaa etenkin huonolla kelillä, mutta tällä palvelulla matka on mennyt jouhevasti, kun taksi on odottamassa junaseisakkeella ja tuo suoraan työpaikan ovelle, tuore andritzilainen toteaa.

Juna-taksi -palvelun taksin Kolehmainen on tilannut yleensä edellisenä iltana tai kerralla useammaksi viikoksi palveluun erikseen tarkoitetulla sähköpostitilauksella. Kertoina jolloin palvelun taksi ei ole sopinut työpäivän aikaan, Juulia on tullut toisella junalla, ja kävellyt Kyminlinnan seisakkeelta reilun parin kilometrin matkan Eagle-talolle. Kouvolassa muutaman kilometrin matka kotoa matkakeskukseen on hoitunut autolla hyvän liityntäparkkipaikan ansiosta. - Sekä Kouvolan että Kotkan päässä olen miettinyt myös paikallisbussia junalle kulkemiseen, ja aion ottaa noista tarkemmin selvää, Kolehmainen kertoo.

- Kannustan kaikkia Kouvolasta Eagle-talolle kulkevia hyödyntämään tätä mahdollisuutta, Kolehmainen vinkkaa.

Eagle-talon toimistorakennuksessa on eri yrityksissä yhteensä yli 500 työntekijää, ANDRITZin ollessa suurin työnantaja.

Edullinen matkaketju

Juna-taksi-palvelussa kimppataksi tuo suoraan Kotkan Karhulassa sijaitsevalle Eagle-talolle suoraan junalta siten, että Eagle-talolla on perillä noin klo 7.45 ja takaisin taksi lähtee klo 15.45 vieden suoraan junalle. Taksimatka maksetaan erikseen tarkoitusta varten olevalla taksikortilla ja se maksaa 2 euroa henkilöltä suuntaan.

- Junaan olen yleensä ostanut liput hyvissä ajoin, jolloin olen saanut edullisen, alle kolme euroa maksavan säästölipun, Kolehmainen kertoo.

Kotkan saavutettavuutta kehittävässä palvelukokeilussa on Eagle-talon lisäksi kohteina myös Kotkan Xamkin kampus sekä Kouvolassa Kasarminmäki. Lue lisää vähintään helmikuun loppuun jatkuvasta juna-taksi -palvelusta.

Juna-taksi-palvelukokeilu toteutetaan talvella 2018-2019 yhteistyössä Kymenlaakson Taksi Oy:n kanssa ja se on osa Kymenlaakson liiton tukemia Kaakkois-Suomen ammattikorkea koulu Xamkin Kotka-Kouvola yhteysvälin kehittäminen sekä Cursor Oy:n kestävien työmatkayhteyksien käynnistyskokeilut -hankkeita.

Teksti ja kuva: Esa Partanen, Cursor Oy

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019