Kasvutehtaasta pöhinää ja virtaa

Villa Maiseman työpisteitä


Karhulan teollisuuspuistossa on käynnistymässä uuden sukupolven yhteisö ja palvelukokonaisuus startupeille sekä digitaalisten ja luovien alojen toimijoille. Villa Maisemaan sijoittuva ”Kasvutehdas” tarjoaa työpisteen lisäksi yhteisön ja lähitukipalvelun, jotka tukevat yrityksen tai yritysidean kasvua ja menestystä. 

Fyysisesti Kasvutehdas tarkoittaa Villa Maiseman (Lasimestarintie 5) avotyöpisteitä, joissa käytössä on pöytäpaikka (tuoli, lipasto, valaistus, langaton verkkoyhteys) ja asiakastapaamisiin on neuvottelutiloja. Tiloihin sisältyvät myös yhteiset keittiö- ja ruokailutilat sekä yhteisötiloja rennompiin hetkiin. Kasvupaikan hinta on 100 € kuukaudessa.

Kasvutehdas on kuitenkin enemmän kuin pelkkä tila: se on koko Villa Maiseman yhteisö.
- Tila on tärkeä, mutta se ei yksin riitä. Harva pärjää yksin, joten työyhteisöstä ja pöhinästä saa virtaa. Tiloissa jo toimivat yritykset luovat loistavan perustan ja draivin. Yhteistyö toimijoiden kesken synnyttää uusia liidejä, uusia projekteja ja uusia ovia aukeaa, kertoo Cursorin yrityspalvelujohtaja Tiina Paavola.

Kasvutehdaspaikka voidaan myöntää maksuttomana yritystukena alkuvaiheen yrityksille kuudeksi (6) kuukaudeksi kerrallaan. Yrityksen tulee olla rekisteröitynyt Kotkan-Haminan seudulle. Tuen myöntämiseksi Cursor pidättää oikeuden selvittää kasvutehtaalle sijoittuvien yritysten taustatiedot.  

Klikkaa: Hakulomake Kasvutehtaaseen!

Lisätietoja:
Sami Moisio p. 040 190 2541, sami.moisio@cursor.fi
Tiina Paavola p. 040190 2521, tiina.paavola@cursor.fi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019