Kasvutehtaan työpisteet

Villa Maisemassa Karhulan Teollisuuspuistossa sijaitseva Kasvutehdas tarjoaa avotyöpisteitä startupeille sekä digitaalisten ja luovien alojen toimijoille.

Työpisteen lisäksi käyttäjällä on käytössään langaton verkkoyhteys sekä tilat neuvotteluihin, ruokailuun ja rennompiin yhdessäolon hetkiin. Lisätietoja Kasvutehtaasta www.karhulanteollisuuspuisto.fi/fi/kasvutehdas

Kasvutehdas paikan hinta on 100 €/kuukaudessa/henkilö, sisältäen kaikki Kasvutehtaan tarjoamat palvelut eli työpisteen, tilat, yhteisön ja kasvun lähituen.

Tiedustelut: Sami Moisio, p. 040 190 2541, sami.moisio@cursor.fi

 

Kauppatapa: 
Vuokraus
Hinta: 
100 €/kk/hlö
Tilatyyppi: 
Toimistotila
Kohteen osoite: 
Lasimestarintie 5, 48600 KOTKA
Yhteystiedot: 
Sami Moisio
Cursor Oy
+358 40 190 2541

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019