Karhulan Teollisuuspuistoyhdistys ja Kotkan Keilailuliitto kutsuvat yrityksiä mukaan keilailun pariin

keilausta kuva Shutterstock

Karhulan Teollisuuspuistoyhdistys ry ja Kotkan Keilailuliitto ry järjestämä yritysjoukkueiden välinen kilpailu, Karhu-turnaus, järjestetään alkuvuonna 2019.

Työelämä muuttuu jatkuvasti kiireisemmäksi ja työssä jaksaminen on noussut monessa työpaikassa tärkeäksi keskustelunaiheeksi. Työnantajat panostavat lisääntyvästi työhyvinvointia parantaviin toimenpiteisiin. Yhtenä asiana monet työnantajat tukevat työntekijöiden vapaa-ajan harrastustoimintaa ja urheilua.

Kilpailutapa: kolmihenkisin joukkuein 3x2 sarja, rajaton uusinta, lämmittely 5 minuuttia. Kilpailu pelataan yhdellä radalla, jotka arvotaan ko. kilpailuvuoron joukkueille. Joukkueessa voi olla maksimissaan yksi rekisteröitynyt keilaaja.

Yrityksestä voi olla useampi joukkue. Pelaaja voi pelata vain yhdessä joukkueessa. Yritykset voivat järjestää samalla henkilökohtaisen mestaruuskisan.

Hinta: 45€ / joukkuesuoritus

Tasoitukset: 155-205/80 % (pelihetkellä voimassa oleva valtakunnallinen keskiarvo), pelaajille, joilla ei ole keskiarvoa maksimitasoitus 40 pistettä/sarja.

Loppukilpailu: pe 15.3.2019 klo 15.30. Loppukilpailuun pääsee alkukilpailun 8 parasta joukkuetta. Aluksi keilataan 3x2s, jonka jälkeen 3 parhaan porrasfinaali, 2. vs 3. ja voittaja vastaan 1. (3x1 sarja).

Palkinnot: kolmelle parhaalle joukkueelle turnauspalkinto ja kaikille loppukilpailuun päässeiden joukkueiden pelaajille esinepalkinnot.

Harjoitteluaika: pelaajat voivat varata harjoitteluaikoja 1.11.2018- 14.3.2019, harjoittelumaksu  20€/ratatunti, kysy myös vakiovuoroa.

Kilpailuvuorot: kilpailuvuoroja on useampia ja ne ilmoitetaan myöhemmin.

Maksut: Kilpailu- ja harjoittelumaksut laskutetaan osallistuvilta yrityksiltä.

Yrityksien ilmoittautumiset kilpailuun laskutustietoineen 15.12. mennessä: kotkan.keilailuliitto@kymp.net

Kilpailun johtaja ja lisätietoja: KKL ry. Juha Viberg puh. 040 5884741

Aikavaraukset: Kotkan keilahalli, Aittapolku 1, puh (05) 228 6933

Tulospalvelu: www.kotkankeilahalli.fi, Kilpailu on epävirallinen, tuloksia ei kirjata SKL:n rekisteriin.

Kilpailukutsu liitteenä pdf-muodossa.

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019