• Kantasatama ekosysteemi havainnekuva, JKMM Arkkitehdit

Kantasataman yrityskeskus

Kiinnostaako sinua tilat yrityskeskuksessa Kotkan ytimessä? 

Yrityskeskuksessa pääset toimimaan monialaisessa osaamiskeskittymässä, sillä Kantasatamaan nousee Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun uusi Kotkan kampus, Kotkan tapahtumakeskus sekä yrityskeskus. Kantasataman yrityskeskus rakentuu Kotkan saarelle hyvien liikenneyhteyksien päähän: satamaan on suora junayhteys Kouvolasta ja paikallisbussien pysäkki sijaitsee tilojen läheisyydessä. Kotkan torille ja palveluiden pariin kävelee noin viidessä minuutissa. 

Sijoittuminen Kantasatamaan on helppoa, sillä tilat ovat modernit ja yritysten tarpeet sekä toiveet huomioidaan myös tiloja suunnitellessa.

Yrityskeskuksen tilojen toteuttajana toimii Cursor Oy. 

 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin uusi Kotkan kampus  Kotkan tapahtumakeskus  Yrityskeskus
Valmistumisaika 2023  Valmistumisaika 2022-2023 Valmistumisaika 2022-2023
Uusi ja moderni kampus ydinkeskustan lähellä Tapahtumat, konsertit, näyttelyt ja urheilu Tarjolla erikokoisia tiloja yritysten tarpeet ja toiveet huomioiden
  Ravintola- ja yökerhotoiminta sekä kokous-, konferenssi- ja luokkatilojen vuokraus Laskennallinen vuokrataso 19-23 € / m

 

Kiinnostuitko? 

 

 

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019