Kannattavuus- ja rahoituslaskelmat käytännönläheisesti

02.09.2020 - 09:00
Finland

Kannattavuus- ja rahoituslaskelmat käytännönläheisesti

Aika: keskiviikkona 2.9. klo 9.00 - 10.30
Paikka: Teams-Livestream -tapahtuma
Kohderyhmä: aloittavat yritykset 
Asiantuntija: Kalle Kallionpää, Cursor Oy

Rahoituslaskelma auttaa sinua selvittämään, paljonko tarvitset alkupääomaa yrityksen perustamiseen. Kannattavuuslaskelma kertoo sinulle liiketoiminnan kulut ja tuotot. Näiden peruslaskelmien avulla voit kehittää kestävää liiketoimintaa! Webonaarissa laaditaan rahoittajien vaatimat laskelmat Yritystulkin YT5 -dokumentin avulla. Jos haluat täyden hyödyn, ota oma kone ja laskelmien luvut esille. Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin välityksellä. 

Ilmoittaudu webinaariin TÄSTÄ.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. 

 

Järjestäjä
Cursor Oy
040 190 2555
Keywords
Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019