• bcpapula_sahkotalo_banneri.jpg

Kampin kokoustilat

Helsingin Kampin kokoustilat & etätyötilat

Kotkan-Haminan seudun toimijoille on yhteistyössä Business Center Papulan kanssa kokous- ja etätyötilat lyhytaikaista työskentelyä ja palavereita varten Helsingin keskustassa merkittävällä alennuksella

Tiloina ovat BC Papulan Sähkötalon 1. kerroksen tilat (Kampinkuja 2, Kampin keskuksen vieressä) loistavien liikenneyhteyksien äärellä. Tiloista Kotkan-Haminan seudun toimijat saavat  40  % alennuksen Sähkötalon tunti- ja päivähinnoista (pois lukien Aalto-auditorio). Alennus perustuu yrityksen / organisaation postinumeroon, lisäksi tulee varausjärjestelmään rekisteröitymisen jälkeen viestiä osoitteeseen info@bcpapula.fiNäin tiliin kytketään em. alennus. 

Päivän työpisteen & kokoustilojen hintaan kuuluvat myös mm. kahviautomaatin käyttö. Kokouksiin voi tilata myös kokoustarjoilut.

Lataa tästä tallennettava / tulostettava esite alennuksesta ja Sähkötalon tiloista (mm. opastekartta). HUOM: alennus on jatkumassa myös vuonna 2019.

BC Papula Sähkötalo Blue room

 

Miksi juuri Kamppi?

Kamppiin pääsee hyvin nopeilla suorilla bussiyhteyksillä Kotkan-Haminan suunnalta ja Kamppiin pääsee koko pääkaupunkiseudulta kätevästi (ks. lisää).

Yhteistyö käynnistettiin 7.3.2018 - kevään uutinen tiloista täällä: Työpäivä tai palaveri Helsingissä? Tilat alennuksella (huom: kokeilua jatketaan siis vuoden 2018 loppuun saakka - bongaa paikalta myös seutumme ilmettä ja kuvia)

 

Yhteistyö Business Center Papula Oy:n ja Cursor Oy:n välillä on osa Kymenlaakson Liiton tukemaa Kotka-Hamina-Kamppi hubconnection -hanketta, jossa kehitetään seutumme yrityksille ja asukkaille joustavia työntekomahdollisuuksia sekä entistä vahvempaa ja kestävää kytkeytymistä pääkaupunkiseutuun. Hanke kestää joulukuun 2018 loppuun.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018