• bcpapula_sahkotalo_banneri.jpg

Kampin kokoustilat

Helsingin Kampin kokoustilat & etätyötilat - alennus jatkuu myös vuoden 2019!

Kotkan-Haminan seudun toimijoille on yhteistyössä Village Worksin (aiempi nimi Business Center Papula) kanssa kokous- ja etätyötilat lyhytaikaista työskentelyä ja palavereita varten Helsingin keskustassa merkittävällä alennuksella. 

Tiloina ovat Village Worksin Sähkötalon 1. kerroksen tilat (Kampinkuja 2, Kampin keskuksen vieressä) loistavien liikenneyhteyksien äärellä. Kokoustilat ovat 2 - 25 hengen kokouksiin ja Kotkan-Haminan seudun toimijat saavat  40  % alennuksen Sähkötalon tunti- ja päivähinnoista (pois lukien Aalto-auditorio). Alennus perustuu yrityksen / organisaation postinumeroon, lisäksi tulee varausjärjestelmään rekisteröitymisen jälkeen viestiä osoitteeseen info@villageworks.comNäin tiliin kytketään em. alennus. Esimerkiksi neljän hengen kokoustilan hinta on alennuksen jälkeen vain 15 euroa/h (+ alv).

Työpiste päiväksi on yhteisissä coworking-tiloissa (hinta alennuksen jälkeen 12 euroa/päivä). 

Päivän työpisteen & kokoustilojen hintaan kuuluvat esim. wifi, kahviautomaatin käyttö. Tulostaminen on tilassa mahdollista ja kokouksiin voi tilata myös kokoustarjoilut.

Yhteistyö aloitettiin maaliskuussa 2018 ja paikkaa on käyttänyt Kotkan-Haminan seudun toimijoista muutama yritys  ja julkinen toimija jo säännöllisesti. Tiloissa on myös Kotkan-Haminan seudun ilmettä mm. valokuvin ja esittein.

Lataa tästä tallennettava / tulostettava esite alennuksesta ja Sähkötalon tiloista.  

Huom: nyt Sähkötalossa varattavissa myös monikäyttöinen Big Room, jossa tilaa noin 25 hengelle erilaisiin tilaisuuksiin.

Uutinen käyttäjäkommenttien kera:  22.1.2019 Helsingin keskustan kokoustilat alennuksella

 

Miksi juuri Kamppi?

Kamppiin pääsee hyvin nopeilla suorilla bussiyhteyksillä Kotkan-Haminan suunnalta ja Kamppiin pääsee koko pääkaupunkiseudulta kätevästi (ks. lisää).

Yhteistyö käynnistettiin 7.3.2018 - kevään uutinen tiloista täällä: Työpäivä tai palaveri Helsingissä? Tilat alennuksella (huom: kokeilua jatketaan siis edelleen 2019 - bongaa paikalta myös seutumme ilmettä ja kuvia)

 

Yhteistyö Business Center Papula Oy:n ja Cursor Oy:n välillä käynnistettin osana Kymenlaakson Liiton tukemaa Kotka-Hamina-Kamppi hubconnection -hanketta, jossa kehitetään seutumme yrityksille ja asukkaille joustavia työntekomahdollisuuksia sekä entistä vahvempaa ja kestävää kytkeytymistä pääkaupunkiseutuun. Hanke kestää maaliskuun 2019 loppuun. 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019