Kaakko135.fi domain ei enää toiminnassa

Kaakko135.fi domain ei ole enää toiminnassa. 2 vuoden ajan on toteutettu uudelleenohjausta domainista visitkotkahamina.fi -sivustolle. Hakuja kaakko domainilla on ollut todella vähän, joten nyt on päätetty siirtyä kunnolla eteenpäin. Toivomme, että yhteistyökumppanimme ja muut, jotka linkkiä ovat sivuillaan jakaneet, päivittäisivät linkin viimeistään nyt oikeaksi. 

 

Mukavaa joulun odotusta toivottaen,

Visitkotkahamina.fi -tiimi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019