Jumalniementie 2, 48600 Kotka

 

Vuokrataan monenlaiseen myymäläkäyttöön soveltuvaa hyväkuntoista, valoisaa ja avaraa liiketilaa. Viimeksi tilassa toiminut autoliike korjaamoineen. Asfaltoitu piha-alue.

Jumalniemen alueelle on kehittynyt merkittävä kauppakeskus, jossa toimivat muun muassa Citymarket, K-Rauta, Asko, Gigantti, Expert, Isku, Onninen ja Sotka, Jysk, Tokmanni, Intersport, Power, Masku, Rajamarket.

Alue rajoittuu E 18 tien varteen ja on siten saavutettavissa helposti niin pääkaupunki-seudulta kuin myös idästä, Venäjältä.

Kauppatapa: 
Vuokraus
Pinta-ala: 
2860,0
Tilatyyppi: 
Liiketila
Kohteen osoite: 
Jumalniementie 2, 48600 Kotka
Yhteystiedot: 
Ari Nuutinen
Kotkan Kiinteistökeskus Oy
+358 440747100

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019