Julkisten hankintojen Road Show Kotkan-Haminan seudulla marraskuussa

Kuvituskuva hankintaneuvonta Shutterstock

Road Show on infotilaisuus yrityksille hankintaneuvonnasta, kilpailutukseen osallistumisesta ja kunnan hankinnoista.

Julkisia hankintoja tehdään Etelä-Kymenlaaksossa joka vuosi noin 300 miljoonan euron edestä. Hankintojen kohdentaminen seudun yrityksille kehittää alueen elinvoimaisuutta, tuo verotuloja ja työpaikkoja sekä luo yrityksille edellytyksiä ja vakautta kehittää toimintaansa.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Ajat ja paikat:

21.11. HAMINA klo 17.00 Raatihuone, Valtuustosali

27.11. PYHTÄÄ klo 17.00 Kunnanvirasto, Kunnanhallituksen huone

28.11. MIEHIKKÄLÄ-VIROLAHTI klo 18.00 Miehikkälä, koulukeskuksen ruokala

30.11. KOTKA klo 17.00 Kaupungintalo, Valtuustosali

Tilaisuuksiin pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon:

http://web.cursor.fi/cn/aipcl/RoadShow 

Keväällä 2017 Kotkan-Haminan seudulla aloittaneen hankinta-asiamiespalvelun kautta kehitetään yritysten ja hankintayksiköiden hankintaosaamista koulutusten ja tietoiskujen kautta. Seudulliset hankintakalenterit kootaan osaksi hankinta-asiamiespalvelua ja hankinta-asiamies.fi -sivustoa tukemaan hankintojen ennakointia ja tiedonkulkua. Julkisia hankintoja kehittävään työryhmään on koottu paikallisten yrittäjäjärjestöjen edustajat ja kuntien hankintojen kehittämisestä vastaavat luomaan Kotkan-Haminan seudulle uutta yhteistä toimintamallia julkisten hankintojen paikallisuusasteen nostamiseen. 

Kotkan-Haminan seudulla hankinta-asiamies neuvoo ja aktivoi paikallisia yrityksiä osallistumaan julkisiin hankintoihin sekä antaa konkreettista apua yrityksille tarjouksen jättämisessä ja hankintaprosessissa. Palvelu kattaa yritykset ja hankintayksiköt Pyhtään, Kotkan, Haminan, Miehikkälän ja Virolahden alueella julkisiin hankintoihin liittyen.

Kotkan-Haminan seudulla hankinta-asiamiehen palvelut tarjotaan ajalla 1.3.2017-28.2.2019 Hämeen ELY-keskuksen yritysten toimintaympäristön kehittämisavustuksella Fiksut hankinnat -hankkeessa. Palvelu on maksuton. Kouvolan seudulla on samankaltainen rinnakkaishanke. 

Lisätietoja:

Ilmo Larvi, hankinta-asiamies, Cursor Oy

040 190 2519, ilmo.larvi@cursor.fi 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018