Joukkovoimaa joukkorahoituksesta

25.04.2018 14:00
Eagle-talo, Kyminlinnantie 6
48600 Kotka
Finland

Sparraus- ja keskustelutilaisuus

Joukkovoimaa joukkorahoituksesta

Haluaisitko kasvaa nopeammin sijoittajien avulla? Joukkorahoitus on digitalisoitua rahankeruuta ja moderni tapa hakea rahoitusta internetin kautta kasvavalta sijoittajien joukolta.

Invesdor tarjoaa rahoituskierroksillesi tehokkuutta ja markkinointihyötyjä. Invesdor on kansainvälisten sijoittajien ja Euroopan talousalueella toimivien yritysten kohtaamispaikka. Moni suomalainen yritys on löytänyt Invesdorin kautta rahoitusta toiminnalleen.

Sparraaja     Joel Kettunen, Invesdor Account Manager

Aika              keskiviikko 25.4. 14 - 16

Paikka          Eagle talo, Kyminlinnantie 6, Kotka

Kotisivuille
Järjestäjä
Cursor Oy
040 190 2500
Tapahtumapaikka: 
Eagle-talo

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Evästeet

Copyright 2017