Joogastudio Yogelina

Joogaa lempeästi kannustaen

Elina Raaska on 38-vuotias joogastudio Yogelinan yrittäjänainen. Alun perin kotoisin Kotkasta, mutta elämä vei Helsinkiin opiskelemaan. Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa hän opiskeli matkailun liikkeenjohdon koulutusta valmistuen restonomiksi.

-  Opiskelujen aikana asuin hetken aikaa vaihto-opinnoissa Sveitsissä. Siellä tuli varsinainen innostus joogaan, kun intialainen ystävätär tutustutti minut joogan filosofiseen puoleen, Elina kertoo.

Kotkan-Haminan seudulle Elina palasi vuonna 2004 Haminan Neuvottomaan. Useampi vuosi kului omasta valinnasta kotona kolmen lapsen kanssa. Aktiivinen nainen perusti imetystukiryhmän ja toimi monessa mukana.
  
- Matalariskistä yrittäjyyttä kokeilin myymällä lasten- ja naistenvaatteita useamman vuoden. Ennen joogaopettajakoulutusta työskentelin sotahistorianmatkailuun ja venäjän viisumeihin erikoistuneen Japi-matkoissa sekä Hyvinvointikeskus Huumassa.

Väylänä hyvinvoinnille

Ajatus ja häivähdys Yogelinasta syntyi puolessavälissä joogaopettajaopintoja.
- Ymmärsin haluavani toimia väylänä muiden kokonaisemmalle hyvinvoinnille ikivanhan, aina ajankohtaisen joogan avulla. Yogelina on joogastudio, jonne voi tulla juuri sellaisena kun on: täysin aloittelijana tai jo vuosia jooganneena - jäykkänä tai notkeana. 

Tällä hetkellä Elina pääosin vastaa ohjaamisesta. Opetustyyli on lempeä ja kannustavaa.

Yogelina on ensimmäinen joogastudio Kotkassa, johon mahtuu useampi joogaaja samaan aikaan. Tunnelma on kiireetön. Studion lukujärjestyksestä voi kukin valita viikoittain itselleen sopivat tunnit.

Sydän ja sielu laulavat

- Oma yritys on kuin oma lapsi. Siihen on vahva kiintymyssuhde ja sitä yrittää kasvattaa lempeydellä ja jämäkkyydellä. Yritys kuuluu luontevana osana ja tiiviisti elämääni -  mihin aikaan vain vuorokaudesta ja viikonpäivään katsomatta. Olen ylpeä yrityksestäni. Parasta on työaikojen suhteen vapaus ja se, että saan työkseni tehdä sellaista, josta sydämeni ja sieluni laulaa. Saan oikeasti toteuttaa itseäni luovasti ja innostaa muitakin ihmisiä sekä toimia kanavana sille, että jokainen löytäisi itsensä luo kaiken kiireen ja suorittamisen keskellä, Elina arvioi.

Yksin ei ole tarvinnut miettiä uuden yrityksen perustamista. Cursorin palveluja Elina on hyödyntänyt käymällä yhteisneuvontatilaisuuksissa ja tekemällä kannattavuuslaskentaa Cursorin yritysneuvonnan Mika Saarisen kanssa.

Kuvat:

 

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019