Iso tila rakennuksineen monipuoliseen yrityskäyttöön

Reitkallin kauniissa historiallisessa maisemassa tarjolla nyt ainutlaatuinen tilakokonaisuus. Tilalla on kaksi rakennusta; Reitkallin entinen kansakoulu 1800-luvulta ja uudempi päärakennus. Molemmat rakennukset ovat läpikäyneet perusteellisen monipuolisen saneerauksen. Tämän kokonaisuuden käytössä vain ideasi ovat rajana! Tämä tila soveltuu oman kodin lisäksi monenlaiseen yritystoimintaan: esim. perhekodiksi, asuntovuokraustoiminnaksi (4 valmista asuntoa), majataloksi, isoksi loma-asunnoksi, vanhusten päivätoimintaan yms. Tilalla on paljon varastotilaa, urheilukenttä ja viehättävä puutarha. Hyvä tontti, joka sijaitsee mäellä. Tontilla on myös mäntypuustoa. Tartu tilaisuuteen ja osta elämäsi koti!

Kauppatapa: 
Myynti
Pinta-ala: 
1095 m²
Hinta: 
285 000
Tilatyyppi: 
Liiketila
Kohteen osoite: 
Reitkallintie 569, 49520 REITKALLI
Yhteystiedot: 
Risto Suokas
Op-koti
+358400973137

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019