Ideanappi testaa yritysidean nopeasti

Ideanapin kuva

 

Onko sinulla loistava liikeidea? Tai osaamista, jonka kautta haluaisit työllistää itsesi? Haaveilet yrityksen perustamista? 

Kerro liikeideasi helposti Ideanappi-palvelun kautta – mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ideasi voi olla mikä vain ja missä vaiheessa suunnittelua tai toteutusta tahansa. Cursor antaa sähköpostitse seuraavana työpäivänä arvion ideasta ja ohjeet etenemiseksi.  Cursorin yritysneuvonnan kautta idea jalostuu ja kypsyy toteutukseen. Palvelu on käyttäjille maksuton.

Cursorin yrityspalveluneuvonnalla on myös uusi suora puhelinnumero: 040 190 2555. Siihen voi soittaa, tekstata tai laittaa WhatsApp-viestin. Myös sähköposti yritysneuvonta@cursor.fi palvelee ja auttaa. 

www.ideanappi.fi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019