Ideakymi-kilpailu rohkaisee innovoimaan

Hehkulamppuja ja teksti "idea".

 

Ideakymi – Kymenlaakson ideakilpailu järjestetään 15.9.–15.11. Tarkoituksena on rohkaista innovatiivisuuteen ja luovuuteen etsimällä, löytämällä ja palkitsemalla innovaatioita, keksintöjä tai ideoita, joilla voidaan nähdä olevan kaupallista potentiaalia.

Kilpailuehdotus voi olla esimerkiksi tekninen ratkaisu, tuote tai palvelu tai oleellinen tuote- tai palveluparannus tai perusteltu idea. Ehdotuksen pitää olla uusi, aiemmin julkaisematon ja toteuttamaton. Ideaehdotus tehdään suomeksi. Ehdottaja antaa ehdotukselleen nimen ja lyhyen kuvauksen, jotka voidaan julkaista kilpailusta tiedotettaessa.
 
Ehdotuksen esittäjä voi olla Kymenlaakson alueella asuva tai opiskeleva yksityinen henkilö tai samalla alueella sijaitseva ja toimiva yritys tai muu yhteisö. Yksityishenkilön on oltava vähintään 16-vuotias jättäessään kilpailuehdotuksensa. 

Kilpailussa on kolme sarjaa:
A. Keksintösarja 
B. Liikeideasarja (palvelu/tuoteidea tai sosiaalinen innovaatio tai liiketoimintakonsepti, joka tähtää yritystoimintaan)
C. Ideasarja (uutuudellinen ratkaisu tai idea)
 
Kilpailuaika on 15.9. - 15.11.2020. Ehdotusten tulee olla perillä viimeistään 15.11.2020 klo 16.00. Kilpailun hakemuslomake on osoitteessa www.kinno.fi/ideakymi.
 
Kilpailun palkintojen jako suoritetaan joulukuussa 2020 Kymenlaakson Innovaatioseminaarissa. Keksintö- ja liikeideasarjan voittajat palkitaan 3 000 €:n InnoSuomi-palkinnoilla. Ideasarjassa, joka on erityisesti opiskelijoille, palkitaan kolme parasta 300 €:n kannustinpalkinnoilla.
 
Kilpailua koskevat kysymykset tulee toimittaa sähköpostilla ideakymi@kinno.fi ja ideakymi@cursor.fi  viimeistään 15.10.2020. Kysymykset ja vastaukset ovat nähtävillä 20.10.2020 lähtien Kinnon ja Cursorin sivuilla.

Kilpailun järjestävät Kymenlaakson innovaatioverkostoon kuuluvat toimijat: kehittämisyhtiöt Cursor Oy ja Kouvola Innovation Oy, Kaakkois-Suomen ELY-keskus ja TE-toimisto, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK, Aikuiskoulutus Taitaja, Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä Ekami, Kouvolan seudun ammattiopisto, Kymen Innovaatioyhdistys ry, Kymen Yrittäjät ry ja Keksintösäätiö. 

Lisätiedot: Marja Holopainen, +358 40 190 2514, marja.holopainen@cursor.fi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019