Hyvää toimistotilaa noin 300 m2

Hyvällä paikalla, lähllä Kotkan keskustan palveluja sijiatseva toimistokiinteistö. Kohteessa on toisen kerroksen toimisttotilaa noin 300 m2. Tilassa on yhdeksän eriokoista toimistohuonetta, wc-tilat miehille ja naisille, varasto- ja tietotekniikkatilaa. Kiinteistössä on koneellinen ilmastointi viilennyksellä. Tilat ovat hyvässä kunnossa. Vuokraan sisältyy lämpö, vesi, sähkö, siivous ja vartiointi. Vuokralaisella on oikeus käyttään alakerran sosiaalisia tiloja, saunoineen ja kiinteistön kuntosalia. Kohteeseen on hyvät liikeneyhteydet mm. juna-asema sijatsee tien toisella puolella. Tervetuloa tutustumaan kohteeseen!

Kauppatapa: 
Vuokraus
Pinta-ala: 
300
Hinta: 
3450
Tilatyyppi: 
Toimistotila
Kohteen osoite: 
Kotkantie 2 48100 Kotka
Yhteystiedot: 
Mikko Parikka
Asuntokaupan Kotikenttä Oy
0400550797

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019