HubDatariina uudessa tilassa

HubDatariinan avajaiset

Kesätauon jälkeen HubDatariinan etätyötila on avautunut uudessa paikassa.

Nykyiset tilat ovat Datariinan (Heikinkatu 7, Kotka) ensimmäisessä kerroksessa. Käytössä on kahdeksan työpistettä kahdessa huoneessa, joista toinen on hiljainen tila. Sen käyttäjien puhelut puhutaan käytävällä tai Datariinan ala-aulan uudessa puhelinkopissa. Käytössä on ilmainen wifi-yhteys. Etätyötiloissa on muutama lukollinen kaappi, joita voi käyttää päivän aikana.

Etätyötilaa voi maksutta käyttää arkisin klo 9-15 jouluun asti. Jos tarvetta on työskennellä jo aikaisemmin, se on mahdollista Datariinan aulassa klo 8 alkaen.

- Olemme halunneet luoda joustavan, yhteisöllisen työtilan etätyöntekijöille ja yksinään työskenteleville. Tänne voi tulla koko päiväksi tai palaverien välissä muutamaksi tunniksi, kertoo projektipäällikkö Esa Partanen Cursorin Kotka-Hamina - Kamppi Hub-connection -hankkeesta.

-Teemme myös kartoitusta, mitä muita julkisia työskentelypaikkoja on seudulla, Partanen jatkaa.

Cursor tukee myös ekologista liikkumista. Datariinassa aulassa on lainattavissa kaksi polkupyörää ja kypärät mahdollisia, jos tarvetta on välillä käydä palaverissa toisaalla.

Myös Helsingissä Business Center Papulan Sähkötalossa pääsee 40 %:n alennuksella työskentelemään jouluun asti. Alennus on Kotkan-Haminan seudun väelle, joka ilmaistaan kertomalla ilmoittautumisen yhteydessä postinumero. Sähkötalo sijaitsee Kampinkuja 2:ssa lähellä Kampin linja-autoasemaa.

HubDatariinan syksyn avajaisia vietettiin 3.9.

www.cursor.fi/hubconnection

Teksti ja kuvat: Mervi Liimatainen

Lisätietoja: projektipäällikkö Esa Partanen, p. 040 190 2565, esa.partanen@cursor.fi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019