• hubdatariina_banneri

HubDatariina

HubDatariina - etätyötila / coworking space

Sijainti: Datariina (Heikinkatu 7, 48100 Kotka)

Datariinasa jatkuu avoin työtilakokeilu HubDatariina vähintään helmikuun loppuun 2019. Tila on suunnattu etenkin niille, joiden työ on liikkuvaa tai projektiluontoista (mm. pienyritykset, projektityöntekijät, freelancerit, opiskelijat). Tila tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden niille, jotka kaipaavat vaihtelua toimistopäiväänsä.

Tilassa on kahdeksan etätyöpistettä, joita voi käyttää vähintään ilmaiseksi. Toinen puoli tiloista on ns. hiljainen puoli keskittyvälle työlle, ja toinen yhteistyöpuoli, jossa keskustelut sallittuja.

Tarjolla mm. säädettäviä sähköpöytiä, isot näytöt yms. läppärin tueksi tarvittavia välineitä. Tiloja ei varata etukäteen, riittää kun ilmestyy paikalle. Tilat ovat auki arkisin vähintään klo 9-15, mutta jo klo 8 alkaen voi tulla tekemään töitä Datariinan aulaan, jossa myös muutama työpiste, wifi ja mm. äänieristetty puhelinkoppi. Datariinassa on lisäksi mm. kokoushuoneita sekä kahvila-ravintola.

Syksyn avajaiset vietettiin 3.9.2018

HubDatariinan sivut: Facebookissa!

Lataa tästä tallennettava / tulostettava tilan esite

Myös muita etätyötilamahdollisuuksia seudulla

Kotkan keskustaan on uuden Xamkin ja Cursorin yhteisen Xlab-tilan yhteyteen tulossa jonkinasteinen etätyötila-kokeilu myöhemmin kevään 2019 aikana. Seuraa ajankohtaisia uutisia ja tulevia aukioloaikoja XLab Kotkan Facebook-sivuilta 

Haminassa avattiin 19.10.2018 Varuskuntakerholle Kumppanuustalon Hilman sekä Cursorin yhteistynöä etätyöpiste - www.cursor.fi/etatyopistehamina

Virolahdella avattiin 12.12.2019 etätyöpiste linja-autoasemalla (Virojoentie 7) Rannikkopajojen sekä Cursorin yhteistyönä

Talven 2018- 2019 aikan myös muita Kotkan-Haminan seudun etätyöhön soveltuvia paikkoja koostetaan yhteen.

Lisäksi syksyn 2018 ajan oli Kotkan kauppakeskus Pasaatin  (Kauppakatu 10) 1. kerroksessa Kotkan Energian ja Karhuvoiman ylläpitämä #Energiastoppi 3.0 Cowork -tila, joka oli kaikille avoin etätyötila ja moderni yhteistyötila. 

Huomaa myös Kouvolan keskustan yhteisöllinen työtila HubKouvola / Viiraamo

 

 

Helsingin keskustassa seutumme toimijoille on kokous- ja etätyötilat alennuksella - lue lisää

 

Cursor Oy:n ylläpitämä etätyötilakokeilu toteutetaan Kymenlaakson Liiton tukemassa Kotka-Hamina-Kamppi hubconnection -hankkeessa, jossa kehitetään seutumme yrityksille ja asukkaille joustavia työntekomahdollisuuksia sekä entistä vahvempaa ja kestävää kytkeytymistä pääkaupunkiseutuun. Hanke kestää joulukuun 2018 loppuun.

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019