• hubconnection

Kotka-Hamina - Kamppi Hubconnection

Kehitämme seutumme yrityksille ja asukkaille mahdollisuuksia joustavalle työnteolle, sekä entistä vahvempaan ja kestävämpään kytkeytymiseen pääkaupunkiseutuun.

Käynnistettyjä avauksia:

HubDatariinan ilmainen etätyötila Kotkan keskustassa - lue lisää

Ilmainen Haminan etätyöpiste Haminan keskustassa - lue lisää

Ilmainen Virolahden etätyöpiste Virolahden linja-autoasemalla - alkaen ke 12.12.2018. Ylläpito Ekami/Rajapaja, kaksi työpistettä, auki kahvilan aukioloaikojen mukaan; ma  - to klo 8.30 - 16, pe 8.30 - 14.  Yhteyshlö: Marjo Manninen, p. 050 911 2385, marjo.manninen@ekami.fi

Tiedote 28.11.- Virolahdella avataan etätyöpiste 

Kotkan-Haminan seudun toimijoille kokous- ja työtiloja alennuksella Helsingin ydinkeskustassa - lue lisää

Huomaa Kotkan-Haminan seudun ja pääkaupunkiseudun välisen liikenteen mahdollisuudet -lue lisää (sivuilla myös mm. muihin työmatkayhteyksiin liittyviä kokeiluita + huomaa tällä sivulla oleva matkahakupalvelu, joka yhdistää julkisen liikenteen eri vaihtoehdot)

 

Teesit taustalla:

1. Kotka-Hamina seudun liikenteellinen kytkös pääkaupunkiseutuun on hyvin tärkeä.

Välin yhteydessä on syytä kehittää liikenteellisesti kestäviä ratkaisuja ja malleja, jotka edistävät kestävää työliikennettä sekä matkaketjuja tällä välillä (huomioiden mm. joustavuus sekä aikatehokkuus työnteon kannalta)

2 Yhteisillä työtiloilla (coworking space) on kasvavaa tarvetta.

Sopiva työtila saattaa puuttua tai edessä on kotona etätyön teon haasteet - mm. sosiaalinen kanssakäyminen muiden samanhenkisten kanssa sekä "satunnaiset kohtaamiset" toisten kanssa jäävät.

3. Monelle seudun toimijalle ja yritykselle on tärkeää pääkaupunkiseudun kontaktit

Tässä on tarpeita helppokäyttöisille ja edustaville tiloille. Lisäksi seudun toimijoilla on usein pääkaupunkiseudulla tarpeita hetkittäiseen työtilaan.

Lisätietoa

Cursor Oy:n tiedote 31.1.2018: Kotkan-Haminan seutu testaa uusia työtiloja ja työmatkapalveluita pääkaupunkiseudulle

Kokonaisuutta kehitetään Kymenlaakson Liiton tukemalla hankkeella, joka alkoi lokakuussa 2017 ja jatkuu vuoden loppuun 2018. Hankkeen peruskuvaus:

https://www.cursor.fi/fi/kotka-hamina-kamppi-hub-connection

Lisää joustavista työtiloista esim. Suomen joustotyöyhdistys ry:n sivuilta.

 

Lisätietoja hankkeen projektipäälliköltä:

Esa Partanen, asiantuntija, Cursor Oy - esa.partanen@cursor.fi, p 040 190 2565

 

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019