Joustavat työtilat ja sujuvat työmatkayhteydet

Kotkan-Haminan seudulla on kehitetty yrityksille ja asukkaille mahdollisuuksia joustavalle työnteolle, sekä kestäviä ja sujuvia työmatkayhteyksiä.

Etätyötilat Kotkan-Haminan seudulla:

Kotkassa toimii yhteistä ja edullista työtilaa hakevalle maaliskuusta 2019 lähtien kaupallinen coworking-/etätyötila MestaCoworking.

Kotkan Datariinan aulassa voi myös piipahtaa tekemässä töitä läppärin kanssa -  Datariinassa oli lisäksi 3/2018 -2/2019 ilmainen etätyötilakokeilu - lue lisää

Kotkan kauppakeskus Pasaatissa avattiin syyskuussa 2020 varattava työtila - lue lisää

Haminassa löytyy ilmainen, syksyllä 2018 käynnistetty etätyöpiste Varuskuntakerholla - lue lisää

Virolahdella on ilmainen etätyöpiste Virolahden linja-autoasemalla - lataa Virolahden etätyöpisteen esite. Ylläpito Ekami/Rajapaja, Piste avattiin joulukuussa 2018

Lisäksi kaikissa seudun kunnissa löytyy kirjastoja sekä kahviloita, joissa voi tehdä ajoittain töitä.

 

Kestävä yhteys pääkaupunkiseutuun

Kotkan-Haminan seudun toimijoille on kokous- ja työtiloja alennuksella Helsingin ydinkeskustassa - lue lisää

Huomaa Kotkan-Haminan seudun ja pääkaupunkiseudun välisen liikenteen mahdollisuudet -lue lisää (sivuilla myös mm. muihin työmatkayhteyksiin liittyviä kokeiluita + huomaa tällä sivulla oleva matkahakupalvelu, joka yhdistää junat, bussit sekä lähiliikenteen samaan hakuun)

Teesit taustalla:

1. Kotka-Hamina seudun liikenteellinen kytkös pääkaupunkiseutuun on hyvin tärkeä.

Välin yhteydessä on syytä kehittää liikenteellisesti kestäviä ratkaisuja ja malleja, jotka edistävät kestävää työliikennettä sekä matkaketjuja tällä välillä (huomioiden mm. joustavuus sekä aikatehokkuus työnteon kannalta)

2 Yhteisillä työtiloilla (coworking space) on kasvavaa tarvetta.

Sopiva työtila saattaa puuttua tai edessä on kotona etätyön teon haasteet - mm. sosiaalinen kanssakäyminen muiden samanhenkisten kanssa sekä "satunnaiset kohtaamiset" toisten kanssa jäävät.

3. Monelle seudun toimijalle ja yritykselle on tärkeää pääkaupunkiseudun kontaktit

Tässä on tarpeita helppokäyttöisille ja edustaville tiloille. Lisäksi seudun toimijoilla on usein pääkaupunkiseudulla tarpeita hetkittäiseen työtilaan.

Lisätietoa

Cursor Oy:n tiedote 31.1.2018: Kotkan-Haminan seutu testaa uusia työtiloja ja työmatkapalveluita pääkaupunkiseudulle

Kokonaisuutta kehitetään Kymenlaakson Liiton tukemalla hankkeella, joka toteuteaan välillä 1.10.2017 - 31.3.2019. Hankkeen peruskuvaus:

https://www.cursor.fi/fi/kotka-hamina-kamppi-hub-connection

Lisää joustavista työtiloista esim. Suomen joustotyöyhdistys ry:n sivuilta.

 

Lisätietoja hankkeen projektipäälliköltä:

Esa Partanen, asiantuntija, Cursor Oy - esa.partanen@cursor.fi, p 040 190 2565

 

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019