Hotelli-ravintolakiinteistö

Kotkan Santalahdessa, meren rannalla sijaitseva hotelli-ravintolakiinteistö omalla 5197 m² suuruisella tontilla. Sen välittömässä läheisyydessä on mm. 5-tähden camping-alue, uimaranta, vierasvenesatama, 18-reikäinen golf-kenttä. Lännessä alue rajoittuu luonnontilassa olevaan virkistys-metsäalueeseen.

Etäisyys Kotkan kaupungin ydinkeskustaan on n. 6,5 km, Helsinkiin n.135 km ja esim. Vaalimaan raja-asemalle n. 70 km.

Hotellissa on 12 kpl 2 hengen huoneita, tilava saunaosasto ja sen yhteydessä mm. kokoustilaksi sopiva grillitupa. Ravintola käsittää n. 60 asiakaspaikkaa sekä kesäterassin. Rantaviivaa kiinteistöllä on n. 40 metriä.

Tontin rakennusoikeus on 2200 m².

Myydään tarjousten perusteella. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Kauppatapa: 
Myynti
Tilatyyppi: 
Liiketila
Kohteen osoite: 
Mastotie 1 a, 48310 KOTKA
Yhteystiedot: 
Ari Nuutinen
KotiSatama LKV / Kotkan Kiinteistökeskus Oy
(05) 2180 900
Keskuskatu 25
48100 Kotka

Takaisin hakuun

Aloittava yrittäjä

Toimiva yritys

Tietoa Cursorista

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaa palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Copyright 2017