Hilkka Huisko Kotka-Haminan seudun YES Agentti 2017

Etelä-Kymenlaakson vuoden YES Agentti 2017 on Hilkka Huisko, Etelä-Kymenlaakson ammattiopistosta. Hilkka Huisko on pitkänlinjan yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä ja toimija, hän on ohjannut nuoria myös NY-opettajana. Hilkka on ollut rakentamassa mm. Ekamin yrittäjyyspolkua, joka pitää sisällään mm. projektioppimista, NY-leirejä, NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman ja monialaisen oppimisosuuskunta IMAKEn toiminnan. Hilkka on ollut kehittämässä Ekamin Yrittäjyyden ammatillisen neuvottelukunnan toimintaa ja edistänyt ammatillisten opintojen työelämäyhteyksiä  ja oppijoiden ja yrittäjien välistä konkreettista yhteistyötä ja tuonut uusia ideoita yrittäjyyskasvatustyöhön laajasti.

YES Agentti – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä -tunnustuksen on myöntänyt YES Kotka-Hamina ja Valtakunnallinen YES ry.

– Hilkka Huisko osallistui myös aktiivisesti Kaakkois-Suomen yrittäjyyskasvatuksen strategian laatimiseen ammatillisen 2. asteen osalta. Hän on kehittänyt yrittäjyyden opetusta ammatillisella 2. asteella harppauksin eteenpäin pian päättyvässä Yrittäjyyskasvatus virtaa Kaakossa -hankkeessa (2015-2017) ja vienyt käytäntöön yrittäjyyskasvatusstrategian tavoitteiden mukaista toimintaa Ekamissa, huomioiden ammatillisen koulutuksen reformin sisällöt.  Hilkka on vaikuttanut työllään Ekamin yrittäjyyden opetukseen merkittävästi ja edellä mainituista syistä hänet on valittu Kotka-Haminan YES Agentiksi, kertoo YES Kotka-Haminan aluepäällikkö Maarit Koverola, Cursorista.

Tunnustus annettaan YES Agenteille 14.12.2017 Helsingissä YES verkoston tapaamisen yhteydessä.

Valtakunnallinen YES ry ja YES-verkosto palkitsee vuosittain jokaiselta YES-alueelta toimijan, joka on työssään edistänyt esimerkillisesti yrittäjyyskasvatusta. Tunnustus myönnetään henkilölle, tiimille tai organisaatiolle joka:

  • uudistaa koulutusta ja kehittää yrittäjyyskasvatusta
  • osallistuu yrittäjyyskasvatuksen toteuttamiseen
  • rakentaa koulu-yritysyhteistyötä
  • luo verkostoja ja toimii niissä aktiivisesti
  • omaa myönteisen asenteen ja innostaa muita mukaan

Kaikki Vuoden YES Agentit  julkistetaan 14. joulukuuta iltapäivästä Helsingissä. Tutustu yrittäjyyskasvatuksen kärkikaartiin Valtakunnallisen YES:n nettisivuilla 

Lisätietoa: 

Maarit Koverola              
aluepäällikkö                    
YES Kotka-Hamina          
0401902545                 
maarit.koverola@cursor.fi

 

Hilkka Huisko
projektipäällikkö
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
0407555056
hilkka.huisko@ekami.fi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018