Helsingin keskustan kokoustilat alennuksella

Kotkan-Haminan seudun toimijoilla on myös tänä vuonna mahdollisuus edullisesti työskennellä ja pitää kokouksia Helsingin keskustassa. Tämän mahdollistaa keväällä 2018 alkanut Cursorin ja  Business Center Papulan yhteistyö, joka on saanut jatkoa.

Käytettävissä olevat kokous- ja etätyötilat sijaitsevat Sähkötalossa (Kampinkuja 2) Kamppi-keskuksen vieressä. 40 %:n alennuksen saavat kaikki Kotkan-Haminan seudun toimijat, joilla on toimipiste seudulla. Näitä ovat seudun yritykset, yhdistykset ja julkisen sektorin organisaatiot.  Alennus pohjautuu organisaation postinumeroon.

Esimerkiksi neljän hengen kokoushuoneen hinnaksi tulee alennuksen jälkeen 15 eur/h (+alv) ja työskentely yhteisissä coworking-tiloissa puolestaan maksaa henkilöä kohden 12 eur/päivä (+alv).

Kätevä sijainti kerää kiitosta

”Sähkötalon kokoustilat ovat olleet meille hyvin käteviä liikenneyhteyksien kannalta loistavan sijainnin vuoksi”, kertoo sota-alueiden jälleenrakennuksen asuntoratkaisuja kehittävän kotkalaisen Hala Oy:n toimitusjohtaja Gavin Cruickshank.
”Kokoustiloihin on ollut helppoa kutsua niin ympäri Suomea toimivat omistajamme kuin yhteistyökumppaneitamme”, itse Haminasta lähtevä Cruishank kehuu. ”Modernit tilat ovat hyvin varustellut ja esimerkiksi wifi, tulostusmahdollisuus sekä kahviautomaatti ovat paikan plussia”, Gruishank jatkaa.

”Meille Sähkötalon tilat olivat viime keväänä tarpeen ihan ajoittaiseen työskentelyyn työntekijöillemme, kun kakkostoimistomme Helsingissä oli tuolloin varsin ahdas”, kertoo puolestaan kotkalaisen pelialan yritys Nitro Games Oy:n community manager Maria Maunula.  ”Sijainti on meidän kannalta loistava, koska Kotkasta pääsee bussilla käytännössä suoraan perille asti”, Maunula jatkaa. ”Olemme myös käyttäneet tiloja tapaamisiin ulkomailta tulevien kumppaneiden kanssa. Heille kätevämpää on pitää kokous Helsingin keskustassa kuin Kotkassa”, Maunula kertoo.

Uusia käyttäjiä tulee kaiken aikaa, ja uusimpia käyttäjiä on virolahtelainen Kaakon Golf Oy.

Lisätietoja Kampin tiloista sekä käytännön ohjeet edun käyttöön: www.cursor.fi/kampinkokoustilat

Sähkötalon pisteessä on varattavissa perinteisten kokoushuoneiden lisäksi alennuksella myös isompiin kokouksiin soveltuva tila, joka muulloin toimii yhtenä coworking-tilana (Big Room). Kuva yhteistyön avajaistilaisuudesta keväältä 2018. Kuva: Tiina Puhakka

 

Yhteistyö BC Papulan kanssa käynnistettiin Kymenlaakson liiton tukemassa Cursorin Kotka-Hamina-Kamppi hubconnection-hankkeessa, ja sen jatko mahdollistuu Kotkan-Haminan seutubudjetin tuella.

Kampin kokoustilat liittyvät ko. hankkeen kokonaisuuteen, jossa kehitetään seutumme yrityksille ja asukkaille joustavia työmahdollisuuksia kestävät liikenneyhteydet huomioiden. Tässä kokonaisuudessa on käynnistetty mm. ilmaiset etätyötilat Kotkassa, Haminassa ja Virolahdella – lue lisää www.cursor.fi/hubconnection

 

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019