Harri myynnistä

Olen

Harri Eela, viisvitonen perheenisä Kotkan Mussalosta. Kaikki neljä lastamme ovat jo muuttaneet pois kotoa joten asustamme vaimon kanssa kahdestaan isoa omakotitaloamme. Olen työurallani kierrellyt maailmaa ristiin rastiin ja nyt asettunut tänne kauniiseen Kotkaan, vaikka alun perin olenkin Länsi-Suomen poikia.

Toimin Cursorissa

Toimessani Cursorin myyntijohtajana pyrin kaikin mahdollisin tavoin saamaan uusia investointeja ja sijoittumisia tänne kauniille, mahdollisuuksia täynnä olevalle seudullemme

Työpäivääni kuuluu

Työpäivääni kuuluu paljon sähköposteja, puheluita ja neuvotteluja. Matkustamista ja tapahtumia on myös riittävästi osana työtäni.

Parasta työssäni

Konttorilla on viihtyisää ja mukana ilmapiiri tehdä työtä, mutta asiakastapaamiset ovat työni suola. Myynti on palvelua, asiakkaan ongelmien ratkaisua ja kuuntelemalla asiakkaidemme tarpeita voimme parhaiten rakentaa ratkaisuja heidän haasteisiinsa. Motivaatio nousee, kun saa ongelman ratkaistua ja asiakkaan hymyilemään. On myös tärkeää mieltää kollegat ja yhteistyökumppanit meidän sisäisiksi asiakkaiksemme.

Tulevaisuuden haasteet

Tulevaisuus on mahtavia mahdollisuuksia täynnä erikoisesti nyt, kun elämme niin isossa digitalisaation uusia teknologioiden ja internetin mukanaan tuomassa murroksessa. On oltava rohkea, tartuttava tilaisuuksiin ja samalla valmis luopumaan joistakin kivoistakin asioista. Minua kiinnostaa rakennemuutoksen hallinta, eli miten vanhat liiketoiminnat muuntautuvat uuteen tilanteeseen.

Vapaa-aikana

Vapaa-aikani kuluu pitkälti kotiaskareissa: omakotitalossa kun on aina jotain ’kesken’ ja hommia piisaa. Vaimon kanssa olemme myös aloittaneet veneilyharrastuksen ja kesäisin hyvällä säällä kiertelemme tätä kaunista Kaakon saaristoamme. Liikunnasta olen aina pitänyt ja harrastan kesäisin lenkkeilyä ja sauvakävelyä, joskus myös rullaluistelua. Talvisin otan sukset alle ja sivakoin hangilla tilaisuuden tullen. Laskettelu on ehkäpä se rakkain harrastukseni, mutta sitä pääsee aika harvoin täällä etelässä tekemään. Juuri nyt olen toteuttamassa monivuotista unelmaani, kun lähden valloittamaan Afrikan suurinta vuorta yhdessä kolmen poikani kanssa.

Kysy minulta

Voisit kysyä minulta melkein mitä vaan, joko työasioita tai harrastuksistani. Ison osan työuraani ennen Cursoria olen viettänyt lastulevyn parissa, joten kysypä minulta vaikka tästä aiheesta…

Harrin motto 

Päätetään yhdessä. Tällä haluan sanoa, että yhdessä olemme enemmän ja että asiat pitää saattaa loppuun, siis päättää. Uskon ihmisiin ja haluan parhaani mukaan tukea kanssaihmisiäni. Auttamisesta saa hyvän mielen.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019