Hankintatreffit 29.9. verkossa

Hankintatreffit kuva
 
Nyt se on mahdollista! 
… Eli rekisteröityä mukaan hankintatreffeille ja päästä sopimaan treffejä hankintayksiöiden ja toisten yrittäjien kanssa!
 
Yrittäjä, haluatko tarjota tuotteita ja palveluja Kotkan-Haminan seudun kunnille sekä muille julkisia hankintoja tekeville? Julkinen hankkija, tunnetko seudun yrittäjät ja heidän tarjonnan? Hankintapäivä goes online, sillä tapahtuma järjestetään tänä vuonna netissä Hankintatreffeinä. Yhdistämme jälleen seudun yrittäjät ja julkiset hankkijat. Tapahtumaa isännöi hurmaava Lauri Salovaara
 
Tartu tilaisuuteen ja rekisteröidy mukaan tästä!   
 
Lisätiedot ja osallistumisohjeet : klikkaa.
 
Toimi näin:
1. Rekisteröidy mukaan tapahtumaan.
2. Kirjaudu ja tutustu tapahtumaan osallistujiin ja sovi treffejä heidän kanssaan. Palveluntuottaja aikatauluttaa treffit puolestasi.
3. Ole ajoissa paikalla 29.9. ja avaa koneestasi GoToMeeting-etäyhteys ja testaa sen toimivuus.
Osallistuaksesi online-yritystreffeille tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on mikrofoni sekä kamera. 
Huom! Tapahtuma alkaa kokoontumisella GoToMeeting -etäyhteys alustalla.
GoToMeeting-etäyhteys on avoinna koko tapahtuman ajan.
Voit esitellä siellä yrityksesi toimintaa ja verkostoitua silloin, kun sinulla ei ole sovittuna kahdenkeskisiä treffejä.  
Saat GoToMeeting-etäyhteyslinkin sähköpostiisi hieman ennen tapahtumapäivää.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019