Hankintatreffit

29.09.2020 - 13:00
Kotka
Finland

Hankintatreffit

tiistaina 29.9. klo 13.00 - 16.00

Yrittäjä, haluatko tarjota tuotteita ja palveluja Kotkan-Haminan seudun kunnille sekä muille julkisia hankintoja tekeville? Julkinen hankkija, tunnetko seudun yrittäjät ja heidän tarjonnan? 
Hankintapäivä goes online, sillä tapahtuma järjestetään tänä vuonna netissä Hankintatreffeinä. Yhdistämme jälleen seudun yrittäjät ja julkiset hankkijat. Tapahtumaa isännöi hurmaava Lauri Salovaara
Ohjelma julkaistaan elokuussa.
 
Merkitse päivä kalenteriin jo nyt!
 

Järjestäjä
Cursor Oy
040 190 2500
Keywords
Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019