Hankintapäivä

Hankintapäivä 2019

Kiitokset mukana olleille!

Päivän esitykset 

Jorma Saariketo

Timo Leppälahti

Marianne Ahvenranta 

 

keskiviikkona 9.10.2019 klo 15 – 18, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka 

Cursor Oy järjesti yrittäjien keskuudessa supersuositun Hankintapäivän jo kuudennen kerran. Uutuutena tänä vuonna seudun hankintayksiköt toimivat näytteilleasettajina, kun aiemmin näytteilleasettajia ovat olleet yrittäjät. Nyt yrittäjillä on mahdollisuus kierrellä vapaasti vaikka käyntikortteja jakaen ja tulevista hankinnoista jutellen.

 

Tapahtuman tietoiskut

15:00 Tapahtuman avaus, toimitusjohtaja David Lindström, Cursor oy

15:30 Ryhmittymän hyödyntäminen hankinnoissa – vinkit yrityksille, hankinta-asiamies Jorma Saariketo, Varsinais-Suomen Yrittäjät

16:00 Hankinnan suunnittelu – viisi vinkkiä julkisyksikölle, Hankintapalveluiden päällikkö Timo Leppälahti, Sarastia oy

17:00 Hankinta-asiamiespalvelut, hankinta-asiamies Marianne Ahvenranta, Cursor oy

 

Tapahtuman ständeiltä löytyi

- Kotkan kaupunki (kehitysjohtaja, uudis- ja infrarakentaminen, hyvinvointi, kaupunkisuunnittelu, kaupunkikehitys, hankintatoimi)
- Haminan kaupunki (kaupunginjohtaja, kaupunkikehitys, hyvinvointi, tekninen kunnossapito, ruoka- ja puhtauspalveluit, tapahtumatuotanto, infra, maankäyttö, viestintä- ja markkinointi, hankintatoimi)
- Pyhtään kunta (kunnanjohtaja ja tekninen toimi)
- Kaakon kaksikko (kunnanjohtajat ja tekninen toimi)
- Ekami
- Kymsote
- Sarastia (Hankintapalveluiden päällikkö)
- Kymijoen ravintopalvelut
- Cursor
- Kotkan asunnot
- Kauppakamari
- Seudun yrittäjäjärjestöt (Kotkan Yrittäjät ja Haminan Yrittäjät)
- TE-palvelut
 
Asiantuntija-apua hankintapalveluiden käytössä tarjosivat Cloudia Oy (tarjouspalvelu.fi) ja Mercell Suomi Oy (Hankintavahtipalvelu).
 

Hankintapäivän ohjeisohjelmana tarjoamme mahdollisuuden kuulla ja katsoa maailmanluokan puheenvuoroja! Nordic Business Forumia voit seurata striimattuna Eagle-talon Auditoriossa. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan suosikkivaikuttajaasi ja inspiroitumaan yhden puheenvuoron ajaksi tai vaikka koko iltapäiväksi. 

 

Tässä vielä tunnelmapaloja vuoden 2018 Hankintapäivästä! 

 

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019