• Hankintapäivä 2015, kuva Merja Kanerva

Hankintapäivä

HANKINTAPÄIVÄ 2018

Keskiviikkona 18.4.2018 klo 12-15
Datariina, Heikinkatu 7, Kotka

Messutyyppisen tapahtuman aikana yritykset tekivät omia tuotteita ja palveluitaan tunnetuksi ja tutustuivat kuntien hankintoja tekeviin henkilöihin. Tällä kertaa monipuolisissa tietoiskuissa hankintatiedon lisäksi tarjoiltiin vinkkejä yrityksen kasvuun, omistajanvaihdoksiin ja Facebook-markkinointiin!

Yksi Hankintapäivän parhaista puolista oli mahdollisuus tavata ja verkostoitua seudun yrittäjien ja kuntien edustajien kanssa. 

Tunnelmapaloja vuoden 2018 Hankintapäivästä! 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019