Hankintapäivä

Huomenna mennään Hankintapäivään…koko iltapäiväksi!

No, ei ihan huomenna, mutta

keskiviikkona 9.10.2019

Silloin sinulla, seudun yrittäjä, on mahdollisuus tavata kuntien & organisaatioiden hankinnoista päättäviä ja muita seudun yrittäjiä, sekä solmia uusia asiakassuhteita.

Cursor Oy järjestää yrittäjien keskuudessa supersuositun Hankintapäivän jo neljännen kerran. Uutuutena tänä vuonna seudun hankintayksiköt toimivat näytteilleasettajina, kun aiemmin näytteilleasettajia ovat olleet yrittäjät. Nyt yrittäjillä on mahdollisuus kierrellä vapaasti vaikka käyntikortteja jakaen ja tulevista hankinnoista jutellen.

 

Päivän ohjelma

15:00 Tapahtuman avaus, toimitusjohtaja David Lindström, Cursor oy

15:30 Ryhmittymän hyödyntäminen hankinnoissa – vinkit yrityksille, hankinta-asiamies Jorma Saariketo, Varsinais-Suomen Yrittäjät

16:00 Hankinnan suunnittelu – viisi vinkkiä julkisyksikölle, Hankintajohtaja Timo Leppälahti, Sarastia oy

17:00 Hankinta-asiamiespalvelut, hankinta-asiamies Marianne Ahvenranta, Cursor oy

 

Hankintapäivän ohjeisohjelmana tarjoamme mahdollisuuden kuulla ja katsoa maailmanluokan puheenvuoroja! Nordic Business Forumia voit seurata striimattuna Eagle-talon Auditoriossa. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan suosikkivaikuttajaasi ja inspiroitumaan yhden puheenvuoron ajaksi tai vaikka koko iltapäiväksi. 

Ilmoittaudu mukaan vimeistään 4.10.

Joo, lähdetään vaan!

 

Tässä vielä tunnelmapaloja vuoden 2018 Hankintapäivästä! 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019