Hankintaneuvonta

Julkisia hankintoja paikallisille yrityksille - kelpaako kauppa?

Julkisia hankintoja tehdään Etelä-Kymenlaaksossa joka vuosi n. 300 Me:n edestä. Hankintojen kohdentaminen seudun yrityksille kehittää alueen elinvoimaisuutta, tuo verotuloja ja työpaikkoja sekä luo yrityksille edellytyksiä ja vakautta kehittää toimintaansa.

Cursorissa hankinta-asioihin ja julkisiin hankintoihin on perehtynyt hankinta-asiamies. Lue lisää tästä.

 

TAPAHTUMAT

Hankinta-asiamies päivystää kunnantalolla elokuusta lähtien!

Tule moikkaamaan hankinta-asiamiestä kunnantalollesi! Samalla hankinta-asiamies neuvoo yritystäsi julkisiin hankintoihin liittyvissä asioissa. Neuvontaa saatavilla myös kuntien hankkijoille. Katso ajankohdat.

 

AJANKOHTAISTA

Julkisten hankintojen kehittäminen aktiivista Kotkan-Haminan seudulla

Kotkan-Haminan seudulla on osana hankinta-asiamiespalvelua tartuttu hankintojen avoimuuden sekä kuntien ja yritysten välisen vuoropuhelun lisäämiseen mm. erilaisten verkostoitumistilaisuuksien, hankintakalentereiden ja kilpailutusportaalien avulla.
Alueen kunnat ovat ottaneet yhdessä ja erikseen merkittäviä askeleita hankintojen kehittämiseksi. Kotkan kaupunki on onnistuneesti hyödyntänyt markkinakartoitusta osana hankinnan suunnittelua ja julkaisut hankintakalenterin tulevista hankinnoista. Haminan kaupunki puolestaan on uudistamassa hankintaperiaatteitaan, joita sekä rakenteilla oleva hankintakalenteri että jo käyttöönotettu pienhankintaportaali olennaisesti tukevat. Pyhtään kunnan teknisen toimen käynnissä olevat kilpailutukset puolestaan ovat jo pidempään löytyneet kunnan kotisivuilta. Sitä kautta yrityksille on tarjottu myös mahdollisuus ilmoittautua kunnan toimittajarekisteriin. Miehikkälässä ja Virolahdella kunnan ja yrittäjien välistä vuoropuhelua halutaan aktivoida entisestään.
Lisäksi alueen yrittäjiä on kannustettu hyödyntämään hankinta-asiamiehen neuvontapalvelua kilpailutuksiin liittyvissä kysymyksissä sekä olemaan aktiivisia myyntityössään julkiselle sektorille.
Seudun kuntien ja paikallisten yrittäjäjärjestöjen edustajista koostuva työryhmä puolestaan pyrkii ohjaamaan hankintojen paikallisuusasteen nostamiselle asetettujen tavoitteiden toteuttamista. Työryhmässä nähdään tärkeänä, että hankintojen toimintamalleja kehitetään seudulla niin, että hankinnat valmistellaan ja toteutetaan entistä enemmän alueen yritykset huomioon ottaen – myös alueen yrittäjät halutaan osallistaa toimintamallien uudistamiseen.

Kotkan kaupungin tulevia hankintoja voi nyt tarkastella verkossa osoitteessa hankintakalenteri.kotka.fi.
Haminan kaupunki ottanut käyttöön Cloudian Pienhankintaportaalin osoitteessa https://pienhankintapalvelu.fi/hamina
Pyhtään kunta julkaisee sivuillaankäynnissä olevia kilpailutuksia osoitteessa http://www.pyhtaa.fi/fi/yrittajat/hankinnat-ja-investoinnit

Ota yhteyttä Cursoriin 040 – 190 2500 / info@cursor.fi ja varaa aika hankinta-asiamiehelle.

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018