Hankinta-asiamiehen palautekysely 2018

Cursorin hankinta-asiamiespalvelu on ollut toiminnassa projektimuotoisena 1.3.2017 alkaen. Toiminnan tarkoituksena on ollut edistää seudun pk-yritysten mahdollisuuksia osallistua julkisiin tarjouskilpailuihin ja tukea ja neuvoa niitä kilpailutuksissa sekä toimia yhteyshenkilönä yritysten ja kaupungin ja sen yhtiöiden hankintayksiköiden välillä. Toimintaan on kuulunut myös julkisiin hankinta-asioihin liittyvien koulutusten järjestäminen.

Tällä kyselyllä on tarkoitus saada palautetta siitä, miten näissä tehtävissä on onnistuttu ja miten seutumme julkisia hankintoja pitäisi kehittää. Lisäksi kyselyn tuloksista voidaan tehdä johtopäätöksiä siitä, missä muodossa toimintaa tulisi jatkossa järjestää.

Arvostamme kyselyn vastaamiseen käyttämääsi aikaa ja toivomme vastaustasi 22.2.2019 mennessä. 
 

KYSELYYN

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019