Haminan yrityksille elinvoimakysely

Valokuva saha Metsänen Hamina

 

Haminan kaupunki ja kehittämisyhtiö Cursor ovat avanneet internetissä elinvoimakyselyn yrityksille. Tavoitteena on kartoittaa, miten yrittäjäystävällisenä kaupunkina alueen yrittäjät Haminaa pitävät ja millaisia kaupungin ja Cursorin tuottamia palveluita yrittäjät arvostavat.

- Hyvinvoivat yritykset ovat kaupunkimme perusta. Työpaikat tuovat verotuloja ja luovat kaupungin elinvoimaa, sanoo Haminan muutosjohtaja Simo Kaksonen

- Haluamme jatkuvasti parantaa palvelujamme vastamaan yritysten tarpeita ja olla entistä aktiivisemmin aloittavien yrittäjien ja toimivien yritysten tukena, kertoo yrityspalvelupäällikkö Tiina Paavola Cursorista.

Kyselyssä voi antaa kouluarvosanan kaupungin tarjoamille palveluille ja yrittäjäystävällisyydelle. Myös ruusuja ja risuja pääsee antamaan tekstin muodossa.

Kyselyyn voi vastata nimettömänä, mutta yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Polar Ignite -urheilukello. Kysely on avoinna 25.10 asti osoitteessa https://response.questback.com/sekescursor/haminan_elinvoimakysely

Lisätietoja:

Muutosjohtaja Simo Kaksonen, Haminan kaupunki, p. 040 199 1830, simo.kaksonen@hamina.fi

Yrityspalvelupäällikkö Tiina Paavola, p. 040 190 2521, tiina.paavola@cursor.fi

Kuva Vesa Hovi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019