Haminan keskustaan etätyöpiste

Hamina Nina Nylund ja Esa Partanen

 

Haminan keskustaan on avattu kaksi työpistettä etätyötä ja joustavaa työskentelyä varten. Maksuttomat työpisteet ovat Kumppanuustalo Hilman suojissa eli monille tutummin Haminan Varuskuntakerhon rakennuksessa.

- Tämä on tosi tärkeää yksin yrittäjille, jotka tekevät työtään kotisohvalla tai keittiön pöydän ääressä. Täällä on mahdollista saada yhteisöllisiä kokemuksia ja pitää neuvotteluja asiakkaiden kanssa, arvioi Haminan Yrittäjien puheenjohtaja Nina Nylund.

- Tämä osuu erinomaisesti Haminan kaupungin strategiaan: olemme kohtaamisten kaupunki. Tila mahdollistaa erilaisia kohtaamisia, arvioi Haminan kehitysjohtaja Matti Filppu.

-  Upeaa, että paikka löytyi tästä talosta: talon kahvila ja ravintola täydentävät tarjontaa. Useampaa paikkaa mietittiin, mutta tämä on paras, Filppu jatkaa.

Törmäyttämistä ja uusia ideoita

Työtilassa on kaksi sähköisesti säädettävää työpöytää, joissa näyttö ja näppäimistö.  Lukolliseen kaappiin saa tavaransa vaikkapa lounaan ajaksi.

Työpisteistä toisen voi ennakkoon varata kahdeksi tunniksi. Varaustilanteen näkee kumppanuustalo Hilman varauskalenterista, varaukset tehdään sähköpostilla tai puhelimella. Kumppanuustalon kokous- ja neuvottelutiloja voi käyttää 10 €:n tuntimaksulla. Myös tulostuksesta peritään pieni maksu.

- Tila mahdollistaa myös joustavan työskentelyn, kun vaikkapa palaverien lomassa on aikaa hetkittäiseen työskentelyyn. Täällä on myös mahdollisuus ”törmäyttämiseen” ja uusiin ideoihin, kertoo projektipäällikkö Esa Partanen Cursorista. 

Tilat ovat avoinna kumppanuustalon aukioloaikoina eli maanantaista torstaihin klo 8-16 ja perjantaisin klo 8-14. Tilan käytössä opastaa kumppanuustalon aulavastaava. 

Haminan työpisteen kalusteista ja laitteista vastaa Kymenlaakson Liiton tukema Cursorin Kotka-Hamina - Kamppi Hubconnection -hanke, vuokrasta Kumppanuustalo Hilma.

Varaukset: p. 044 7129 210 / kumppanuustalo.hilma@gmail.com

Talon kalenteri kumppanuustalohilma.fi/hilma/varauskalenteri/

Osoite: Kadettikoulunkatu 3, Hamina.

www.cursor.fi/etatyopistehamina

Teksti ja kuva: Mervi Liimatainen

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019