Haku kansainväliseen yrityskiihdyttämöön meneillään

Kuvituskuva Levelup haku

 

Kotkan-Haminan seudun kansainvälinen yrityskiihdyttämö Levelup hakee uusia yrityksiä alkavalle syksylle. Haku kansainväliseen valmennusohjelmaan on avoinna 1.9. asti.

Yritysvalmennukseen haetaan teknologia-alan startuppeja, joilla on kiinnostusta suuntautua kansainvälisille markkinoille ja hankkia pääomainvestointeja. Yritykset voivat olla esimerkiksi robotiikan, logistiikan, IoT:n (Internet of Things), teollisuus 4.0:n tai älykkään liikkumisen teknologian aloilta. Englanninkieliseen valmennukseen voivat hakea sekä kotimaiset että ulkomaiset yritykset.

Kotkaan sijoittuvat valmennusjaksot ovat 18.-21.9. ja 3.-6.10. Huipennuksena ovat osallistumiset lokakuussa GoTech Arena startup-konferenssiin Moskovassa ja marraskuussa Slush-tapahtumaan Helsingissä. 

Yrityskiihdyttämö on Startup Connect -hankkeen toimintaa. Hanke on osa Euroopan unionin, Venäjän federaation ja Kaakkois-Suomi - Venäjä CBC 2014-2020 -ohjelmaa. Toteuttajina ovat Cursor Oy, pietarilainen ITMO yliopisto, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK ja Pietarin pk-yritysten kehittämissäätiö. 

Lisää aiheesta ja haku yrityskiihdyttämöön: www.startupconnect.info/accelerator

Lisätietoja:
Myyntipäällikkö Sergey Troshkov, sergey.troshkov@cursor.fi, p. 040 190 2561.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019