Haemme yritysneuvojaa Kotkan-Haminan seudulle

Cursorin henkilökuntaa

 

Yritysneuvojamme Marianne suuntaa uusiin haasteisiin. Haemme siis toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen yritysneuvojaa Kotkan-Haminan seudulle.

Tuet yrityksiä kasvussa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Palvelet sekä aloittavia yrittäjiä että toimivia yrityksiä. Sinulla on kokemusta yrityshautomoiden toiminnasta ja startupyrityksistä. Osaat auttaa myös yritysjärjestelyissä, talous- ja rahoitusasioissa sekä innovaatioihin ja julkisiin hankintoihin liittyvissä kysymyksissä. Työtehtäväsi ovat asiakkaiden parissa, ja niihin kuuluu henkilökohtaista asiakasneuvontaa työnantajan toimipisteissä sekä yrityskäyntejä, yritystilaisuuksia ja toimimista yhdessä laajan sidosryhmäverkoston kanssa. Lisäksi sinulla on aktiivinen ja myynnillinen ote työhösi. Toimit osana uudistuvaa ja innovatiivista Cursorin yrityspalvelutiimiä rakentaen kanssamme tulevaisuuden yrityspalveluita. Raportoit yrityspalvelupäällikölle.

Edellytämme sinulta monipuolista kokemusta yritysneuvonnasta ja liiketoiminnan kehittämisestä vähintään viiden vuoden ajalta sekä kokemusta yrityskiihdyttämöistä ja -hautomoista. Hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja. Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista niin asiakaspalvelutilanteissa kuin kirjallisestikin. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Kykyä luoda ja ylläpitää verkostoja erityisesti PK-yrityssektoriin. Tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Lue lisää ja hae tehtävää: klikkaa tästä.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019