Haemme digimarkkinoinnin osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Cursorin henkilökuntaa

 

Haemme Cursoriin Digimarkkinoinnin osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 asti.

Tehtäväsi on toimia digimarkkinoinnin asiantuntijana ja Kymenlaakson matkailun digiloikka-projektin projektipäällikkönä. Digimarkkinoinnin asiantuntijana vastaat Cursorin markkinoinnin digitaalisen ekosysteemin tuloksellisuudesta. EAKR-rahoitteisen Kymenlaakson matkailun digiloikka-projektin osatoteutuksen tavoitteena on Kotkan - Haminan seudun digitaalisen saavutettavuuden kehittäminen ja sähköisen markkinaosuuden kasvattaminen huomioiden Visit Finlandin laatiman Suomen Digitiekartan tavoitteet ja suuntaviivat. Cursorin vastuulla on Etelä-Kymenlaakson alueen digitaalisen näkyvyyden suunnittelu, erilaisten työkalujen testaus ja arviointi sekä yrityskontaktit alueella. Projektissa vahvistetaan maakunnallista matkailuyhteistyötä ja yhtenä tuloksena käynnistyy maakunnallisen Advisory Boardin toiminta. Toimit osana Cursorin matkailu- sekä viestintätiimiä. Raportoit matkailujohtajalle.

Edellytämme sinulta vähintään kolmen vuoden kokemusta performance markkinoinnin hallinnoinnista viimeisen neljä vuoden aikana. Työssä tarvitaan projektinhallinnan taitoja ja EU-hankehallinnoinnin osaamista, kehittämislähtöisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta matkailutoimialan kehittämiseen digitaalisuuden keinoin. Arvostamme kykyä ottaa käyttöön uusia työkaluja, analysoida ja hyödyntää markkinoinnin dataa sekä viedä tietoa päätöksenteon tueksi. Seuraavien työkalujen kokemus katsotaan eduksi: Google Ads, Google Analytics, Google Tag manager, SEO, Moz, Semrush etc., Google data studio / funnel io / supermetrics, Facebook business manager. Samoin kokemus ohjelmallisesta ostamisesta esim. Adform, Criteo etc., ymmärrys CRO optimoinnista.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen sekä suullista että kirjallista osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työ edellyttää oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta. Lisäksi sinulla on aktiivinen ja myynnillinen ote työhösi ja tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2020 saakka ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Palkkaus sopimuksen mukainen: kerro palkkatoiveesi hakemuslomakkeessa. CV sekä tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun valituilta.

Tehtävään haetaan kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmään, otamme hakemuksia vastaan vain sähköisesti: hakemus tätä kautta.

Apua hakemuksen jättämiseen saat arkisin numerosta 045 7881 7896 (klo 7 - 14).

Lisätietoja tehtävästä antavat matkailujohtaja Kati Paasi, puh. 040 190 2518, viestintäjohtaja Topi Lintukangas, puh. 040 190 2506 ja henkilöstöpäällikkö Carina Pulkkinen, puh. 040 190 2502.

http://www.cursor.fi
http://www.visitkotkahamina.fi/

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019