Hae syksyn Levelup-yrityskiihdyttämöön

Hakeeko yritystoimintasi kasvua ja kansainvälistymistä?

 

Ilmaista apua, neuvoa ja kullanarvoisia kontakteja ja verkostoja on tarjolla ilmaiseksi!

Levelup Startup Accelerator on Kymenlaakson yrityskiihdyttämö, joka on myös avoinna muualta tuleville startup-yrityksille.

Haku syksyn ohjelmaan on avoinna 31.7.2017 asti osoitteessa https://www.F6S.com/levelupstartupacceleratorautumn2017/apply

Mikä on Levelup yrityskiihdyttämö?

Levelup on 15 viikon räätälöity ohjelma startup-tiimeille joilla on skaalautuva liikeidea. Syksyn kierros alkaa 11.9. Ohjelma on ei-kaupallinen ja maksuton osallistuville yrityksille.

Ohjelmassa on yleensä yksi koulutus/workshop päivä viikossa, johon on usein mahdollista osallistua etänä. Workshop-päivät järjestetään useimmiten Kotkassa, mutta välillä myös Helsingin seudulla joko Aalto Startup Centerissä tai MariaZeroOne -tiloissa. Tarjoamme kontakteja partnereihin, eri toimialojen asiantuntijoihin eri puolilta maailmaa, yrittäjiin, mentoreihin ja sijoittajiin. Osallistumme erilaisiin startup-tapahtumiin, mm. Arctic15, NordicGame, Latitude59, Slush.

Tarvittaessa tarjoamme myös ilmaiset työskentelytilat osallistujatiimille ohjelman ajaksi Kotkassa ja Vantaalla.

Lisätietoja ohjelmastamme verkkosivuiltamme www.leveluphub.fi

Meitä voi myös seurata sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter, Instagram) nimellä @LevelupStartup

Kysymyksiin ohjelman sisällöstä, tuloksista ja hakuprosessista vastaa:

Erna Gronow
Community Manager
Levelup Startup Accelerator
erna.gronow@cursor.fi
+358401902558

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018