Hae mukaan Startup Connect -kilpailuun

Hae mukaan Startup Connect -kilpailuun! 

 

Kilpailu on tarkoitettu suomalaisille ja venäläisille teknologia-alan startupeille, jotka ovat kiinnostuneita uusista markkinoista ja kansainvälisestä kasvusta. Kilpailu on hyödyllinen erityisesti robotiikan, logistiikan, IoT:n ja teollisuus 4.0:n startupeille. 
 
Kymmenen parasta tiimiä pääsee esittelemään ideaansa eurooppalaisille investoreille, osallistumaan mentorointiohjelmaan ja kisaamaan 5000 € palkinnosta elokuussa järjestettäville *ship Startup Festivaaleille Kotkaan. 
 
Voittajalle luvassa: 

  • kutsu Levelup yrityskiihdyttämöön 
  • mahdollisuus lanseerata pilotteja suomalaisten yritysten kanssa 
  • osallistumispaketti Lissabonin Web Summit 2019 konferenssiin

Lue lisää ja hae mukaan!

Startup Connect -hanke on rahoitettu Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC 2014-2020 -ohjelmasta, joka on Euroopan unionin ja Suomen ja Venäjän valtioiden yhdessä rahoittama yhteistyöohjelma. Hanke toteutetaan yhteistyössä Xamkin, ITMO-yliopiston ja Pietarin pk-yritysten tukikeskuksen kanssa.

#startupconnect

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019