Goodwill®-verkkokauppa avattu

gw-verkkokauppa_screenshot.png

Sotek-säätiön hallinnoimat Goodwill®-kierrätysmyymälät laajenivat verkkoon ja Goodwillin verkkokauppa on nyt avattu osoitteessa www.goodwill.fi.

Goodwill®-kierrätysmyymälä verkossa on kierrätettyjen tuotteiden myymiseen keskittynyt verkkokauppa. Myynnissä olevat tuotteet tulevat Goodwillille lahjoituksina, joten tuotteet ovat useimmiten yksittäiskappaleita. Tuotteita lisätään verkkokauppaan jatkuvasti.
– Verkkokaupassa, kuten myös Goodwillin kivijalkamyymälöissä, myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen, liiketoimintapäällikkö Tuija Korppi kertoi.

Kun sinä lahjoitat tavaraa Goodwillille tai käyt ostoksilla Goodwill-verkkokaupassa tai kivijalkakierrätysmyymälöissä, luot paikallisille työtä etsiville ihmisille mahdollisuuksia työhön ja omien taitojen kehittämiseen. Samalla pääset eroon sinulle tarpeettomasta tavarasta, autat ympäristöä ja teet hyviä löytöjä Goodwill-verkko- ja kivijalkamyymälöiden monipuolisesta valikoimasta.

Kauppaa pilotoitiin syyskuussa

Kierrätysmyymälän verkkokauppaa pilotoitiin Cursor Oy:n toteuttamassa, kiertotalouteen liittyviä liiketoimintaideoita edistävässä Kierto-hankkeessa syyskuun alussa. Hanketta tuki Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR).

– Kierrätysmyymälän verkkokauppa on hyvä esimerkki siitä, miten digitalisaatiolla voi edistää ekologista elämäntapaa ja siihen liittyviä liiketoimintamalleja, kertoi Cursor Oy:n kiertotalous-asiantuntija Esa Partanen.

Verkkokaupan teknisestä toteutuksesta vastasi kotkalainen ohjelmistoyritys Loopy Oy.
– Goodwill kierrätysmyymälän verkkokaupan teknisessä toteutuksessa oleellinen ero perinteiseen verkkokauppaan oli yksittäistavaroiden myynti ja sen asettamat vaatimukset tuotteiden ylläpidolle ja ostamiselle, Loopy Oy:n Samuli Suikkanen kommentoi.
 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018