Gingacon – se pörröisempi anime tapahtuma!

Gingacon Kuva: Antti Kaleva

 

Kotkan konserttitalossa järjestetään 10.11. Gingacon-tapahtuma. Mikä se sellainen oikein on?

Haastattelimme hieman Haminaan Tampereelta 20 vuotta sitten muuttanutta tapahtuman pääjärjestäjä 33-vuotiasta Ville Karvosta. Hän kuvailee tapahtuman pääteemaa pörröiseksi! Teemana on siis japanilaisen manga- eli sarjakuvapiirtäjä Yoshihiro Takahashin koira-aiheinen Hopeanuoli-sarja ja sen jatko- sekä lisäosat. Myös muut eläintarinat, mangat ja animet näyttelevät roolia tapahtumassa. Karvonen on yksi Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n perustajajäsenistä. Hopeanuoli-yhdistyksen tavoitteena on lisätä Takahashin koira-aiheisten tarinoiden tunnettavuutta Suomessa ja mahdollistaa monipuolista toimintaa fanien kesken. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä noin 110, mutta porukkaan kuitenkin mahtuu aina lisää innokkaita faneja.

GINGACON ENSI KERTAA KOTKASSA!

Tapahtuma on järjestetty aikaisemmin kaksi kertaa Tampereella. ”Odotukset ensi kertaa Kotkassa järjestettävään tapahtumaan ovat hieman varovaiset ja jännittyneet”, toteaa Karvonen. Ensimmäisessä Gingaconissa oli yli 300 kävijää ja toisessa määrä kasvoi yli sadalla. Koska Kotka on kuitenkin kaupunkina pienempi kuin Tampere, tapahtumajärjestäjät odottavat paikalle noin 200-400 kävijää. Tapahtuman aikana Kotkan konserttitalon salissa nähdään ja kuullaan mitä erilaisempia konserttiesityksiä. Tässä tapauksessa Hopeanuolesta ja eri eläintarinoista sekä animeista tuttuja musiikkeja.

MUKAAN TAPAHTUMAAN

Yhdistys kaipaa paikallisilta apua tapahtuman järjestämiseen, kaikki apu on lämpimästi tervetullutta. Avustajia kaivataan mm. infopisteeseen, narikkaan, siivoukseen, esiintyjien avustamiseen, ruuan valmistukseen sekä järjestyksenvalvontaan. Korvaukseksi avustajat saavat ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan, sekä lämpimän ruuan ja muuta pientä purtavaa sekä virvoketta. Liput tapahtumaan maksavat 10 euroa, ja niitä saa etukäteen verkosta. Jos lippuja on vielä jäljellä tapahtuman alkaessa saa niitä ostettua myös ovelta. Tapahtuma on auki kävijöille klo 10-19.

Lisätietoja:
www.gingacon.com                                 
www.hopeanuolifanit.fi                 
paajarjestaja@gingacon.com

Kuva: Antti Kaleva

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019