Game Camp Kotka – 48 tunnin pelialan bootcamp Rankissa!

Game Camp Kotka 2018 on kansainvälinen 48 tunnin intensiivinen tapahtuma pelikehittäjille Suomesta, Virosta, Latviasta ja Ruotsista. Tapahtuma järjestetään 8.-10. kesäkuuta Rankin saaressa, Kotkan saaristossa. 

Tapahtumaan osallistuu n. 80 erilaista pelialan osaajaa; koodaria, pelisuunnittelijaa, säveltäjää, graafikkoa, liiketoiminta-osaajaa. Osallistujat muodostavat kansainvälisiä tiimejä, jotka kehittelevät viikonlopun ajan peliprototyyppejä ja liikeideaa niiden ympärille. Leirin aikana tiimejä mentoroivat pelialan arvostetut kansainväliset konkarit ja leirin päätteeksi tiimit pitchaavat ideansa arvovaltaiselle jurylle, joka valitsee palkittavat voittajatiimit. Voittajatiimille myönnetään rahallista tukea 10 000€ pelin jatkokehittämiseen ja kansainvälisen yrityksen perustamiseen. Toiseksi tulleelle tiimille tukea on luvassa 6000€ ja kolmannelle 4000€.  Voittajatiimit saavat myös mahdollisuuden osallistua hankkeessa järjestettävään kiihdytysohjelmaan. Palkintoina jaetaan myös All Access-lippu Casual Connect-tapahtumaan sekä osallistumisoikeus LevelUp Startup Acceleratorin kiihdytysohjelmaan. 

Game Camps on EU:n INTERREG Central Baltic -ohjelman rahoittama projekti, joka luo ja vahvistaa yhteistyötä Itämeren alueen pelialan keskuudessa. Game Camps -leirit ovat erinomainen tilaisuus tavata uusia ihmisiä alalta, esitellä omaa osaamistaan sekä nähdä, mitä pelin luominen kansainvälisille pelimarkkinoille vaatii. Päätavoitteena projektissa on auttaa luomaan vähintään 10 kansainvälistä pelialan startup-yritystä ja tehdä yhteistyötä vähintään 240 pelialalle pyrkivän kehittäjän kanssa Suomesta, Virosta, Latviasta ja Ruotsista.

Ensimmäiset pelialan kehittäjille suunnatut Game Camps- leirit järjestettiin keväällä 2017 Tallinnassa ja syksyllä 2017 Riikassa. Vuoden 2018 alussa käynnistettiin kiihdytysohjelma tukemaan kuutta kansainvälistä tiimiä, jotka perustettiin Tallinnan ja Riikan leireillä. Nyt järjestetään Game Camps -leiri Kotkassa ja syksyllä 2018 on vielä vuorossa Game Camp Visby. Parhaille tiimeille tullaan järjestämään investoritapahtuma keväällä 2019 San Franciscossa Game Developers Conferencen yhteydessä.

Lisätietoja: Teemu Saarelainen, projektipäällikkö Cursor Oy, teemu.saarelainen@cursor.fi, puh. 040 190 2523

Projektin verkkosivusto: http://gamecamps.info/

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019